Ljusstaden

Trea i markplan med två uteplatser

Visning Lech Walesas gata 44
Kontakta mäklaren för visning

Ljusstaden | Lech Walesas gata 44

Boarea
76 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
4 029 kr/mån
Pris
2 090 000 kr

Framför dig har du en otroligt fin trea som ligger belägen i markplan på Lech Walesas gata 44. Med sin höga standard, sin väl genomtänka planlösning och de stora uteplatserna blir det här till ett riktigt bra men också bekvämt boende.

I den välkomnande hallen landar dina fötter på ett praktiskt klinker, enkelt att hålla rent och snyggt att se på. På ena sidan av hallen kan du hänga av dig ytterkläderna och längre fram finns skjutdörrsgarderober som rymmer både ytterkläder och skor.

Bostaden har ett ljust, inbjudande kök med en perfekt öppen planlösning till sällskapsrummet. Skåpsluckorna är ljusa, bänkskivan i laminat går i en ljusgrå ton och kaklet är ljust. Den maskinella utrustningen är från Siemens och består av hel kyl och frys, inbyggnadsugn, micro och fläkt, allt i rostfritt utförande, samt spishäll och integrerad diskmaskin. I anslutning till köket får ett större matbord plats. Det rymliga sällskapsrummet kan enkelt möbleras med soffa, tv och avlastningsbord om du önskar det.

Hemmet har två mysiga sovrum. Ett av dem har en praktisk klädkammare där du enkelt håller ordning och reda. Detta sovrum rymmer en dubbelsäng, sängbord och byrå utan att upplevas som trångt. Det andra sovrummet passar utmärkt som barnrum, extrarum eller till kontor.

Bostaden har ett helkaklat och stort badrum. Här finns dusch med vikväggar, toalett, spegelskåp, handdukstork och handfat med kommod. Givetvis finns även tvättmaskin och torktumlare vilket innebär att du slipper spring i en gemensam tvättstuga. I badrummet finns också bänkyta att vika tvätten på och skåpsförvaring som rymmer handdukar, tvättmedel och mycket mer. Badrummet är utrustat med behaglig golvvärme.

Bostaden har två uteplatser. En på framsidan och en större uteplats på baskidan som ligger i ett soligt söderläge. Här ute får du sol från lunch till dess att solen går ner, glöm känslan av att känna dig instängd i en lägenhet. På den stora uteplatsen kan du både bjuda in vännerna på middag ute i det fria likväl som du kan sola eller bara slappa i en skön utesoffa. Vill du bjuda på grillat till middag funkar det fint då även grillen får plats här ute.

Brf Solgläntan har generösa gemensamma utrymmen så som festlokal, övernattningslägenhet, verkstad, gym och lekrum för barnen. Föreningen har solceller och står för el-avtalet, det ger dig en fördelaktig elkostnad.

Bosätter du dig i Ljusstaden har du lekplatser, grönområde och naturen precis runt knuten. I området finns affärer, förskola/skola och pizzeria. En kortare biltur tar dig till det mesta Kalmar har att erbjuda, vill du cykla till vår centrumkärna tar det ca 15 minuter. Busshållplats finns på en minuts promenad från dig.

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se