Lindsdal

Trivsam villa på barnvänlig gata

Denna bostad är förbesiktigad
Visning Lästervägen 2
Mån 5 Juni
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Lindsdal | Lästervägen 2

Boarea / Biarea
112 / 109
Biarea
109 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
753 m²
Pris
3 295 000 kr utgångspris

Varmt välkommen till Lästervägen, en lugn och barnvänlig gata i populära Lindsdal. Här får du en välskött villa som passar dig som uppskattar stora sällskapsytor där familj, släkt och vänner kan umgås. Entréplan tillsammans med en bra planerad källare samlar tillsammans ihop hela 221 kvm.

På entréplan finner du ett bra planerat kök där ett större matbord får plats. Från köket når du husets altan och inglasade uterum som ger hemmet än fler kvadratmetrar att vistas på. Via köket tar du dig naturligt vidare till det trivsamma sällskapsrummet som går i vinkel. Rummet har stora fönster (byttes 2022) som vetter åt hela tre olika väderstreck vilket ger ett otroligt generöst ljusinsläpp. I denna sällskapliga del får du plats med matbord, soffa, tv och fler möbler om du föredrar det. Om du önskar en mer öppen planlösning kan du öppna upp mellan sällskapsrum och kök.

Bostaden har tre bra sovrum. Det större sovrummet passar utmärkt som föräldrasovrum och här har du utgång till det inglasade uterummet som nuvarande ägare använder flitigt. Uterummet är lika mysigt att vistas i en tidig vårdag som en sen sommarkväll när mörkret lagt sig.

Vidare på entréplan finns ett smakfullt renoverat badrum från 2022. Badrummet är utrustat med badkar, handfat med kommod, spegel, öppningsbart fönster, handdukstork, spotlights i taket och behaglig golvvärme.

Det funktionella källarplanet bjuder på ett stort mysigt sällskapsrum där du kan titta på tv i lugn och ro. Extra mysfaktor ger braskaminen som står i mitten av rummet. Idag finns ett hemmakontor som lika väl kan användas som hobbyrum eller som gästrum. Ett stort hobbyrum, tvättstuga samt ett helkaklat badrum med bastu. Ytterligare finns det flera förråd som ger fina förvaringsytor.

På Lästervägen bor du på en barnvänlig och lugn gata. På ett behagligt promenad- eller cykelavstånd når du mataffär, gym, fotbollsplan, förskola, skola, hälsocentral m.m. Du bor nära en busshållplats och det finns fina bussförbindelser in till centrala Kalmar. Vill du hellre ta cykeln så finns det en riktigt bra cykelväg mellan Lindsdal och Kalmar.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se