Stensö

Ståtlig villa på Stensö

Denna bostad är förbesiktigad
Visning Sjölyckegatan 3
Kontakta mäklaren för visning

Stensö | Sjölyckegatan 3

Boarea / Biarea
200 / 70
Biarea
70 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
573 m²
Pris
9 795 000 kr utgångspris

På idylliska Stensö kan vi nu presentera en ståtlig villa som verkligen tar för sig.
På Sjölyckegatan bor du med Kalmarsund, båthamn, fiskebodar och flera av Kalmars mest populära badplatser endast ett par hundra meter bort. Det korta avståndet till vattnet gör att du kan vakna upp, ta på dig morgonrocken och sedan cykla ner till badbryggan för ett morgondopp. Livskvalitet om något!

Den modernt utformade villan i två plan har mycket att vara stolt över. Det är ett stilrent hus du verkligen lägger märke till. Bostaden mäter 200 kvm och har därtill försetts med en fräsch källare om 70 kvm samt ett ofta efterfrågat garage. Hela huset har en behaglig vattenburen golvvärme, även källaren.

När du parkerat bilen på den stora stenlagda uppfarten är du välkommen in i huset. I huvudentrén möts du av snyggt polerat granitgolv samt garderober och avhängningsplats för ytterkläder och skor.

Från entrén öppnar hemmets nav upp sig, nämligen det stora köket. Här får du fina ytor att jobba på. Den väl tilltagna köksön lär användas flitigt av både familj och inbjudna vänner. Köket är från Ballingslöv och går i stilrent vitt med bänkskiva i massiv svart sten. Den maskinella utrustningen från Electrolux består av hel kyl, frys, induktionshäll, fläkt, grill, varmluftsugn, inbyggnadsmikro, ångugn, diskmaskin samt en vinkyl. I anslutning till köket får du plats med ett matbord för 8-10 personer.

Köket ligger med öppen planlösning mot det läckra sällskapsrummet som är nersänkt några trappsteg från köket. I och med nedsänkningen får rummet en imponerande takhöjd. I detta rum får du plats med både soffgrupp, tv och fler möbler om du önskar det. Mitten av rummet pryds av en vacker Handöl braskamin som höjer mysfaktorn rejält. Tak och fönsterkarmar pryds av infällda spotlights som ger en behaglig belysning. I sällskapsrummet kan hela familjen umgås och trivas tillsammans men ändå lite på varsitt håll. Via två stora skjutdörrspartier tar du dig ut på baksidans trivsamma uteplats som ligger i ett attraktivt sydvästläge. Den stora härliga altanen är verkligen ett extrarum under sommarmånaderna.

Ett av husets två helkaklade badrum finns på första våning. Det är utrustat med dusch, toalett, handfat med kommod och ett öppningsbart fönster.

In till villan finns det två entréer. Förutom huvudentrén kan du ta dig in via den praktiska groventrén som ligger i anslutning till tvättstugan. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare men också gott om förvaringsmöjligheter.

På våningsplan nummer två finns ett stort och ljust allrum som kan delas av om du vill få till ett fjärde sovrum eller kontor. Även här uppe finns infällda spotlights i tak och fönsterkarmar. I dag finns det tre bra sovrum på detta våningsplan. Allrummet och ett sovrum har fin utsikt över Lillviken. De fyra franska balkongerna på övre våning ger härligt ljusinsläpp.

Badrum nummer två är rena drömmen. Stora ytor med marmorliknande kakel, utrustat med en nedsänkt jacuzzi, dusch, toalett, handdukstork, dubbla handfat samt ett öppningsbart fönster.

Framför dig har du verkligen en riktigt väldisponerad och funktionell familjevilla med fina ytor. Husets planlösning gör att det passar oavsett vilken konstellation just din familj har.

Bosätter du dig på Stensö har du direkt närhet till vackra strövområden, badplatser, slottet och populära aktivitetsområden. Du har cykel- och promenadavstånd till förskola, skola, mataffär, bageri med mera. Med några minuters cykelfärd når du Kvarnholmen och tågstationen, perfekt om du är pendlare. Det är lätt att förstå att Stensö är platsen många vurmar lite extra för. Här kan du och din familj leva i en fantastisk miljö.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se