Södra området

Mysig trea på Söder

Visning Ståthållaregatan 58A
Kontakta mäklaren för visning

Södra området | Ståthållaregatan 58A

Boarea
70.5 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
4 660 kr/mån
Pris
1 650 000 kr

Vi hälsar dig varmt välkommen till en mysig trea i södra området, närmare bestämt Ståthållaregatan 58A. Bostaden är utmärkt planerad, samtliga kvadratmeter är placerade på helt rätt ställe. Lägenheten har en genomgående hemtrevlig känsla som ger dig ett fint och varmt bemötande.

I denna trivsamma bostad får du ett funktionellt och trivsamt kök med alla bekvämligheter du behöver. Det är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, ugn, fläkt och integrerad diskmaskin. Det finns gott om skåpsförvaring och ett matbord för 4 personer får plats om du önskar det. I dag finns här en trivsam platsbyggd sittbänk där man kan slå sig ner i väntan på maten.

Vidare har hemmet ett rymligt sällskapsrum som går att möblera efter just dina önskemål och behov. Här kan du bjuda på festmiddagar för vännerna då det stora matbordet får gott om plats. Rummet gör även plats för en mysig soffhörna där tv och tv-bänk ryms. På golvet ligger ett lika fint trägolv som i resten av hemmet vilket ger hela bostaden en enhetlig känsla. Från sällskapsrummet når du den stora inglasade balkongen som ger dig ett extrarum att vistas i, balkongen kan nyttjas från tidig vår till sen höst. Perfekt att sitta här ute och bara slappa, fika eller umgås med vännerna.

Från hallen når du sovrummen. Båda rummen har en bra storlek som gör att de kan nyttjas till det som passar dig bäst. I ena rummet finns garderober mot väggen och fönster vetter mot husets framsida. Det andra sovrummet som också är det största ligger i motsatt del av lägenheten. Även i detta rum ryms dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbel om du önskar det.

I anslutning till den rymlig hallen når du även det fräscha badrummet. Förutom dusch, toalett och kommod finns även tvättmaskin som gör att du slipper anpassa dig efter grannarnas tvättider.

Föreningen har god ekonomi och nyligen byttes fönster. Det finns både relaxavdelning och en festlokal som du kan nyttja. Till lägenheten tillhör både matkällare och ett stort vindsförråd.

Lummiga promenadstråk och bad i Kalmarsund, det och mycket mer får du på ett bekvämt promenadavstånd om du bosätter dig på Ståthållaregatan 58A. Bo bra i en välskött förening som ligger granne med ett lugnt villakvarter. Väljer du cykel eller bil som transportmedel så når du Kvarnholmen och dess fulla utbud på tio minuter. I närområdet finns mataffärer, pizzeria, sjukhuset, motionsspår m.m.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se