Ljusstaden

Praktiskt bostadsrättshus på hörntomt

Visning Utvecklingsvägen 1
Kontakta mäklaren för visning

Ljusstaden | Utvecklingsvägen 1

Boarea
86 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
5 624 kr/mån
Pris
1 990 000 kr

Varmt välkommen till ett av de fina och praktiska bostadsrättshusen på Utvecklingsvägen. Med sin ypperliga planering på ett plan, sina trivsamma uteplatser och lagom stora hörntomt är det inte konstigt att denna adress och boendeform blivit så populär som den är idag.

Efter att du parkerat i bilen på din egen uppfart tar du dig smidigt in i bostaden och välkomnas av en praktisk hall. Dina fötter landar på ett gediget trägolv som sedan enhetligt löper vidare genom hela bostaden. På ena sidan av hallen finns skjutdörrsgarderober där du kan placera ytterkläder och skor.

Bostadens u-formade kök är funktionellt och har en lagom öppen planlösning till sällskapsrummet. Skåpsluckorna är ljusa, bänkskivan i laminat går i en ljusgrå ton och kaklet är mörkgrått. Den maskinella utrustningen består av hel kyl och frys, ugn, häll, fläkt samt diskmaskin. I anslutning till köket får ett matbord för 4-6 personer gott om plats. Från köksdelen öppnar ett rymligt sällskapsrum upp sig. Här kan du enkelt möbleras med både stort matbord, soffa, tv och mer möbler om du vill det. Mitten av rummet pryds av en kamin som ger både värme och en hög mysfaktor. Skulle du vara i behov av ytterligare ett sovrum så kan detta rum delas av och därmed få till ett tredje sovrum.

I dag har boendet två sovrum. Det ena rummet har garderober och rymmer enkelt en dubbelsäng, sängbord och byrå. Här finns också en tacksam klädkammare. Det andra sovrummet rymmer också dubbelsäng och sängbord.

Sist når vi det helkaklade och stora badrummet. Här finns dusch med vikväggar, toalett, spegel, handdukstork, handfat med kommod och ett väggskåp. Givetvis finns tvättmaskin och torktumlare. Bra är att det både finns bänkyta att vika tvätten på, tvättställ och skåpsförvaring som rymmer handdukar, tvättmedel och mycket mer. Badrummet är utrustat med golvvärme och skänker fötterna en behaglig värme.

Detta praktiska boende har flera uteplatser i olika väderstreck som gör att du kan välja när du vill ha sol, respektive skugga. Baksidans uteplats når du via sällskapsrummet. Längre ner på tomten har du en till uteplats som bjuder på skön kvällssol. Den lagom stora gräsmattan gör att du inte behöver lägga allt för mycket tid i trädgården om du inte vill. Som du säkert förstår får du en väldigt hög boendekvalitet här på Utvecklingsvägen 1. Lägg då till att du bor granne med naturen, har egen uppfart och stort förråd som gör att villakänslan med rätta infinner sig. Hemmet är i ett bra skick där du som ny ägare kan flytta in och börja trivas med detsamma.

Ljusstaden bjuder på flera grönområden, lekplatser och fotbollsplaner, allt för att unga som äldre ska trivas. Mer finns förskola/skola och affärer i ditt närområde. En kort promenad till busshållplats och en smidig cykeltur tar dig till centrum på ca 15 minuter.

Det här är verkligen ett trivsamt boende med alla tänkbara bekvämligheter runt hörnet.

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se