Djurängen

Gaveltvåa i markplan med stor uteplats

Visning Lybecksvägen 5C
Tor 23 Mars
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Djurängen | Lybecksvägen 5C

Boarea
63.5 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 801 kr/mån
Pris
950 000 kr

Nu kan vi glatt hälsa dig välkommen till en av föreningens populära tvårummare med ett perfekt läge i markplan. Utan att behöva ta ett enda trappsteg når du hemmet som upplevs lite som ett "minihus". Med sin stora altan och gräsmatta kommer du som gillar att vistas ute i det fria trivas alldeles utmärkt. Har du gröna fingrar kan du låta dem få jobba men trivs du lika bra med att sitta på altanen med något gott att dricka eller äta så funkar det minst lika bra.

I den tacksamma månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och hushållselen. I den inre fonden finns det 6189 kr.
Brf Bruksgården är en fin föreningen där elen ingår i avgiften. Föreningen har tillgång till festlokal, bastu, solarium, utegym, motionsrum, uthyrningslägenhet samt möjligheter till odlingslott.

Du möts av en stor hall där ytterkläderna har gott om plats. Ett praktiskt klinker ligger på golvet i hallen och stora skjutdörrsgarderober vetter mot ena väggen i hallen.

Det rymliga köket har renoverats med god smak där färgerna går i vitt och bänkskivan är i ek. Det finns gott om bänkyta men också fina förvaringsutrymmen. Ett stort matbord får plats framför ett fönsterparti som släpper in rikligt med dagsljus. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn, häll, fläkt och diskmaskin.

Hallen tar dig vidare till ett sällskapsrum i bra storlek. Från detta rum når du altanen som till viss del är under tak. Den stora altanen och gräsmattan som du har till ditt förfogande ger känslan av ett "minihus". En perfekt plats att dricka kaffe ute i det fria, bjuda hem vänner på grillmiddag eller plantera i landet för den som uppskattar det, en skön frihetskänsla.

Sovrummet är i så passa storlek att dubbelsäng och sängbord enkelt får plats.

Badrummet är utrustat med badkar, handfat med kommod, spegelskåp och öppningsbart fönster. Tvättstuga finns i huset och inte heller vägen dit kräver några steg i trappor.

Lybecksvägen ligger perfekt med närhet till naturen och samtidigt endast en kort färd in till centrum. Du har cykel- eller gångavstånd till gym, motionsspår, Hansa city och Berga centrum. Berga centrum har välsorterad mataffär, apotek, vårdcentral och pizzeria. Väljer du buss framför cykel så ligger busshållplatsen nära.

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se