Stenskallehult

Fin enplansvilla med garage

Denna bostad är förbesiktigad
Visning Stenskallehult 110
Kontakta mäklaren för visning

Stenskallehult | Stenskallehult 110

Boarea
103 m²
Tomtarea
1 115 m²

Nu presenterar vi en fin enplans-villa med ett trevligt läge. Stenskallehult 110 har så många fördelar. Huset ligger beläget mitt i ett lummigt och familjevänligt villakvarter med fårhage runt hörnet. Huset är i fint skick och den fina fasaden går hand i hand med de fina snickerierna. Du svänger in på den grusade uppfarten men självklart finns också garage. Intill carporten finns ett praktiskt förråd samt en hundgård.

Huset är fördelat på ett plan. När du kliver in möter du först en välkomnande stor och möblerbar hall med plats för skor och ytterkläder. Från hallen når du också ett större badrum. Nu når du hemmets nav, de ljusa sällskapsrummet. Här finns det plats för soffa, TV, bokhyllor, läs- och arbetshörna, låt dina önskemål och behov fälla avgörandet för hur rummet möbleras. I mitten av rummen finns en Kamin.

Nu kommer du till hemmets kök. Att hela hemmet har en fantastisk känsla har du kanske redan förstått men bostadens hjärta är stort och ljuvligt. I köket har du plats för både köksö och bord. Kanske har din dröm alltid varit att låta gästerna sitta ned vid köksön när du tillagar maten? Många drömmar blir sanna i detta fina hem.

Vidare finns tre sovrum i bra storlek. Passar perfekt för alla olika familjekonstellationer. Härifrån har du dörren ut till altanen som leder dig ut till den mysiga altanen. Tänk dig att öppna upp dörrarna och känna doften av grillen i kvällssolen där utanför. Trädgården gör sig ypperligt för trevliga tillställningar med vänner och familj i kvällssolen. Har du pooldrömmar? Den drömmen kan du låta bli uppfylld här.

Stenskallehult är beläget strax utanför Påryd som är ett mysigt samhälle med goda kommunikationer, skola årskurs 1-6, förskola samt underhållande lekplats med linbana och klätterställning. På behagligt cykelavstånd från Stenskallehult finns en mysig badplats. I Påryd hittar vi även ett utomhusbad, ICA-butik med ombud för apotek, Systembolaget samt Postombud.

Varmt välkommen hem.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se