Södra området

Härlig tvårummare med en stor balkong

Nyproduktion
Visning Stensbergsvägen 33
Kontakta mäklaren för visning

Södra området | Stensbergsvägen 33

Boarea
67 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
5 769 kr/mån
Pris
2 900 000 kr

Härlig tvårummare högt upp i huset på våning fyra som bjuder på utmärkta förvaringsmöjligheter i såväl hall som sovrum. Köker ligger öppet placerat mot vardagsrummet och bjuder in till härligt barhäng. Från vardagsrummet nås en mycket rymlig balkong om ca 13 kvm i soligt söderläge mot föreningens trivsamma gård.

Brf Liljekonvaljen består av 58 lägenheter i varierade storlekar och utformningar. Här ges du möjlighet att välja mellan allt från trivsamma marklägenheter med villakänsla och egen täppa med stensatta uteplatser till luftiga lägenheter med rymliga balkonger. Överst i husen tar unika etagelägenheter och penthouse med soldränkta takterrasser plats.

Mellan Brf Liljekonvaljens fyra huskroppar hittar du en grönskande gård med boulebana, gröna ytor som bjuder in till lek och mysiga sittplatser där du kan njuta av ljumna sommarkvällar i goda vänners lag. I föreningen kommer det även finnas plats för gemenskap och dina långväga gäster. Här ger vi plats åt en gemensam festlokal med plats för många och en fin övernattningslägenhet. Brf Liljekonvaljens nybyggda hus blir energisnåla och givetvis försedda med solceller på taken.

På Sandås bor du med hela Kalmar utanför din dörr. I närområdet finns matbutik, bageri, skolor och flera lekplatser. På bekvämt gång- och cykelavstånd når du city, Kalmarsundsparken och Giraffens köpcentrum med butiker, restauranger och välsorterade matbutiker. Välkommen till en ny stadsnära verklighet!

Riksbyggens Trygghetslöfte ingår i ditt bostadsköp och ger dig ekonomisk trygghet hela vägen fram till inflyttning. Inflyttning preliminärt våren 2025.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se