Södra området

Välplanerad trerummare med ljusinsläpp från två håll

Nyproduktion
Visning Stensbergsvägen 25
Kontakta mäklaren för visning

Södra området | Stensbergsvägen 25

Boarea
86 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
6 862 kr/mån
Pris
3 200 000 kr

Välplanerad trerummare på våning två med härligt ljusinsläpp från två håll. Har bjuds du på en generös balkong i västerläge om ca 10 kvm mot föreningens trivsamma gård. Skjutgarderob samt klädkammare i hallen gör att du har gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet har en praktisk tvättdel med både tvättmaskin och torktumlare. Köket ligger med öppenhet mot vardagsrummet där såväl soffgrupp som ett större middagsbord ryms. Perfekt när ni blir många!

Brf Liljekonvaljen består av 58 lägenheter i varierade storlekar och utformningar. Här ges du möjlighet att välja mellan allt från trivsamma marklägenheter med villakänsla och egen täppa med stensatta uteplatser till luftiga lägenheter med rymliga balkonger. Överst i husen tar unika etagelägenheter och penthouse med soldränkta takterrasser plats.

Mellan Brf Liljekonvaljens fyra huskroppar hittar du en grönskande gård med boulebana, gröna ytor som bjuder in till lek och mysiga sittplatser där du kan njuta av ljumna sommarkvällar i goda vänners lag. I föreningen kommer det även finnas plats för gemenskap och dina långväga gäster. Här ger vi plats åt en gemensam festlokal med plats för många och en fin övernattningslägenhet. Brf Liljekonvaljens nybyggda hus blir energisnåla och givetvis försedda med solceller på taken.

På Sandås bor du med hela Kalmar utanför din dörr. I närområdet finns matbutik, bageri, skolor och flera lekplatser. På bekvämt gång- och cykelavstånd når du city, Kalmarsundsparken och Giraffens köpcentrum med butiker, restauranger och välsorterade matbutiker. Välkommen till en ny stadsnära verklighet!

Riksbyggens Trygghetslöfte ingår i ditt bostadsköp och ger dig ekonomisk trygghet hela vägen fram till inflyttning. Inflyttning preliminärt våren 2025.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se