Ljusstaden

Bekvämt boende i bostadsrättsvilla

Visning Visionsvägen 21
Lör 25 Mars
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Ljusstaden | Visionsvägen 21

Boarea
86 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
5 624 kr/mån
Pris
1 995 000 kr

Välkommen till en fin bostadsrättsvilla i populära Ljusstaden!
Här får du godbitarna från huslivet men slipper kraven. Trädgården sköter du själv men när det kommer till fasad, fönster, värmepump och tak så ligger det under föreningens ansvar. I ditt nya hem kan du leva ett kravlöst liv men samtidigt får du din gröna gräsmatta och dina uteplatser. Dessutom ingår det en robotklippare för att underlätta din vardag ytterligare.

När du har parkerat bilen på din egen uppfart, tar du dig enkelt in i din bostad. Här välkomnas du av en trevlig hall med klinkergolv där det finns goda förvaringsmöjligheter. Därefter kommer vi till det rymliga sällskapsrummet som ger dig gott om plats för trevliga middagar med nära och kära eller en mysig kväll framför kaminen. Från sällskapsrummet kommer du ut till det inglasade uterummet som ger dig ett trevligt extrarum när solen tittar fram. Via sällskapsrummet kommer du till ett funktionellt och trivsamt kök med ekluckor och klinkergolv. Det stora kaklade badrummet har en hög standard och ryms även tvättmaskin och torktumlare med en generös arbetsbänk. Vidare i bostaden finner du två rymliga sovrum, varav det ena sovrummet har en stor klädkammare i anslutning.

Ljusstaden har seglat upp och blivit ett av Kalmars mest populära bostadsområde. Med stadens puls på behagligt cykel- eller bilavstånd, vackra friluftsområdet Värsnäs med golfbana, löpslingor och härliga badvikar i ditt närområde är det lätt att förstå att det är många som vill bosätta sig just här. På cykelavstånd når du förskola och skola. Det attraktiva läget mellan grönska och citypuls gör att alla åldrar trivs utmärkt här.

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Andreas Warme

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-966 85 06 | andreas@rydmanlanga.se