Södra området

Fantastisk etagelägenhet högst upp i huset

Nyproduktion
Visning Stensbergsvägen 35
Kontakta mäklaren för visning

Södra området | Stensbergsvägen 35

Boarea
126 m²
Antal rum
6 rum
Månadsavgift
10 698 kr/mån
Pris
5 500 000 kr

Fantastisk etagelägenhet högst upp i huset för den stora familjen! Här blir du bortskämd med hela tre balkonger och dessutom en generös takterrass om hela ca 58 kvm i söder- och västerläge. Terrassen lämpar sig utmärkt för stora middagar och slappt eftermiddagshäng. På första planet finner du de sociala ytorna, badrum samt två sovrum. Tar du dig upp en våning kommer du till den mer privata delen med två sovrum och ett allrum som vid behov även det kan göras om till sovrum.

Brf Liljekonvaljen består av 58 lägenheter i varierade storlekar och utformningar. Här ges du möjlighet att välja mellan allt från trivsamma marklägenheter med villakänsla och egen täppa med stensatta uteplatser till luftiga lägenheter med rymliga balkonger. Överst i husen tar unika etagelägenheter och penthouse med soldränkta takterrasser plats.

Mellan Brf Liljekonvaljens fyra huskroppar hittar du en grönskande gård med boulebana, gröna ytor som bjuder in till lek och mysiga sittplatser där du kan njuta av ljumna sommarkvällar i goda vänners lag. I föreningen kommer det även finnas plats för gemenskap och dina långväga gäster. Här ger vi plats åt en gemensam festlokal med plats för många och en fin övernattningslägenhet. Brf Liljekonvaljens nybyggda hus blir energisnåla och givetvis försedda med solceller på taken.

På Sandås bor du med hela Kalmar utanför din dörr. I närområdet finns matbutik, bageri, skolor och flera lekplatser. På bekvämt gång- och cykelavstånd når du city, Kalmarsundsparken och Giraffens köpcentrum med butiker, restauranger och välsorterade matbutiker. Välkommen till en ny stadsnära verklighet!

Riksbyggens Trygghetslöfte ingår i ditt bostadsköp och ger dig ekonomisk trygghet hela vägen fram till inflyttning. Inflyttning preliminärt våren 2025.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se