Färjestaden

Parhus med rätt känlsa

Visning Saras väg 23B
Kontakta mäklaren för visning

Färjestaden | Saras väg 23B

Boarea
74 m²
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
5 126 kr/mån
Pris
2 390 000 kr

Nu kan vi presentera ett ytterst välplanerat och hemtrevligt parhus på Saras väg 23B. Framför dig har du något så bra som ett lättskött boende med ett attraktivt gavelläge. Du får också två uteplatser där du kan dricka kaffe, grilla och bara njuta av friheten av att kunna sitta ute precis när du vill. På baksidan har du nyttjanderätt 8,5 meter ut från den stenlagda uteplatsen som gör att du själv kan bestämma om du vill ha en större uteplats, spabad, Attefallshus eller det som du och din familj prioriterar högst. Bostaden bjuder på en villakänsla samtidigt du slipper de bestyr som ett hus kräver. Ett stilrent enplanshus med skön boendekomfort och stor frihet i vardagen, så beskriver vi detta boende allra bäst.

Parhuset stod klart i november 2021 vilket ger en genomgående god standard. Nuvarande ägare har en härlig fingertoppskänsla som ger hela hemmet en mycket ombonad känsla. Självklart har de tagit väl hand om lägenheten vilket gör att allt känns så gott som nytt. Kvadratmeterna har fördelats väl och passar alla åldrar och familjekonstellationer.

Det ljusa köket är från Ballingslöv och samtliga vitvaror är signerade Electrolux. Köket har gott om förvaring- och arbetsytor, en imponerande takhöjd och ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Ett trivsamt sällskapsrum med utgång till baksidan mysiga uteplats. I det större sovrummet får din dubbelsäng enkelt får plats. Detta rum har på ett smart sätt delats av via en mindre vägg som gör att du får plats med ytterligare en byrå men sängen får också en mysig plats. Den går att ta bort då ingen skada är gjord på golvet. Det finns ytterligare två sovrum som passar perfekt som barnrum, kontor eller gästrum. Det helkaklade badrummet är i bra storlek och har förärats med både tvättmaskin och torktumlare.

Det attraktiva läget mellan grönska och strandliv gör att såväl yngre som äldre trivs alldeles utmärkt här. Skolor, service och affärer ligger inom cykelavstånd och du har en kort väg till busshållplats som har fina förbindelser till Kalmar.

Väl mött i ett hem med så många fördelar att det måste ses och upplevas på plats.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se