Bergkvara

Villa i pittoreska Bergkvara

Denna bostad är förbesiktigad
Visning Storgatan 43A
Ons 7 Juni
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Bergkvara | Storgatan 43A

Boarea / Biarea
68 / 45
Biarea
45 m²
Antal rum
5 rum
Tomtarea
462 m²
Pris
1 490 000 kr utgångspris

Varmt välkommen till Bergkvara och Storgatan 43A. Villan ligger med ett exemplariskt läge i pittoreska Bergkvara. Här bor du med gång- eller cykelavstånd till förskola, skola, mataffär, padelbana m.m. Under årets varmare dagar kan du slå morgonrocken kring dig, hoppa upp på cykeln och ta ett uppfriskande dopp i Kalmarsund. Livskvalité!

När du kommer fram till fastigheten möter du en villa i en ofta efterfrågad och idyllisk miljö. Huset och den tillhörande trädgården är granne med vacker natur. Den mysiga tomten har gott om olika möjligheter och användningsområden. Här kan du låta dina gröna fingrar få arbeta med odling av såväl blomster som goda råvaror. Barnen får plats med en studsmatta modell större. Det finns gott om ytor för att bjuda in familj och vänner som kan få njuta av trevliga utomhuskalas och grillkvällar. Tycker du villan är för liten för din familjs behov så finns det plats för en utbyggnad. Som du förstår så är möjligheterna många. Här kan du låta familjens behov, intressen och önskemål få bestämma hur fastigheten ska användas på absolut bästa sätt för just er.

När du parkerat din bil på uppfarten eller i garaget tar du dig via en grusgång vidare upp till huset. Nu välkomnas du in och möter en planlösning som är väl genomtänkt med ett rymligt sällskapsrum med braskamin, kök där ett mindre bord får plats, matsal med eldstad, toalett och rymligt sovrum. Från ett av rummen når du framsidans altan. På övre plan finns två sovrum och ett stort badrum som renoverades 2014/2015. Badrummet är utrustat med dusch, handfat, tvättmaskin och fönster som släpper in frisk luft.

Välkommen till ett trivsam familjevilla med ett mysigt läge!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se