Fredriksskans

Unikt läge högst upp i huset

Nyproduktion
Visning Fredriksskanstorget 1
Kontakta mäklaren för visning

Fredriksskans | Fredriksskanstorget 1

Boarea
67 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
5 851 kr/mån
Pris
3 995 000 kr

Välplanerad trerumslägenhet högst upp i huset! I denna bostad nyttjas varje kvadratmeter på bästa sätt. Bostaden inrymmer två sovrum, badrum med tvättdel och härlig takdusch. Köket ligger placerat i vinkel lagom skyddat från vardagsrummet som har gott om plats för såväl soffgrupp som middagsbord för flera sittande gäster. Bostadens balkong ligger placerat i trivsamt läge mot torget och från vardagsrummet nås en generös och privat takterrass i soligt sydvästläge med utsikt mot Malmens takåsar.

I Brf Callmare Fästning ges du möjlighet att bosätta dig på ett fantastiskt läge med direkt närhet till Kalmars vackra centrumkärna och vattnet. Här bor du på ett lugnt och tryggt läge med Kvarnholmens shopping och uteliv på bekvämt gångavstånd. Om du får lust att ge dig i väg lite längre bort är det enkelt att använda bilpoolen som ingår i ditt medlemskap i föreningen. Smart, miljövänligt och ekonomiskt.

Det fyra våningar höga huset är gestaltat av Thomas Sandell, en av Sveriges mest uppmärksammade arkitekter och formgivare. En vilsam och grönskande innergård som kommer bli en given plats att slå sig ned på under sommarhalvåret. Här skapas privata sittplatser där du kan njuta av de ljumna sommarkvällarna i goda vänners lag.

På innergården får varje lägenhet även ett eget förråd. När ni ska samlas ett större sällskap för festligheter eller när du har långväga gäster på besök finns möjlighet att nyttja föreningens trivsamma gemensamhetslokal. Brf Callmare Fästning är för dig som ställer höga krav på såväl läge som standard!

Vi vet också att när man köper en lägenhet i nyproduktion så är det en tid till inflyttning. Livet står inte stilla och mycket kan hända längs med vägen, därför ingår Riksbyggens Trygghetslöfte när du köper en bostad i Brf Callmare Fästning. Detta för att du som köpare ska kunna känna dig trygg när du köper en ny bostad även om livet tar vändningar som du inte kan råda över.

Projektet kommer att certifieras med Miljöbyggnad Silver. Miljöbyggnad Silver är ett svenskt system för certifiering av byggnader som premierar låg energianvändning, goda innemiljöer och granskade materialval. Utöver detta ställer nivån höga krav på dagsljusfaktorer i bostaden, ljudmiljö, behovsstyrda ventilationssystem och fuktsäkerhet. Det garanterar bra, ljusa och energieffektiva bostäder – och därmed ett långsiktigt hållbart boende!

Inflyttning är planerad till våren 2024 . Välkommen att läsa mer på Riksbyggens projektsida www.riksbyggen.se/callmarefastning

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se