Malmen

Fin bostad med bra planering

Visning Erik Dahlbergs väg 29
Kontakta mäklaren för visning

Malmen | Erik Dahlbergs väg 29

Boarea
34 m²
Antal rum
1.5 rum
Månadsavgift
1 884 kr/mån
Pris
1 395 000 kr utgångspris

Från Erik Dahlbergs väg har du promenadavstånd ner till vattnet, fina strövområden, Kvarnholmen, gym, sim- och sporthall, köpcentrum m.m. Bosätter du dig här bor du med ett centralt läge som ger dig smidig och rolig vardag.

Här uppe på tredje våningen får du som en egen, lugn och trivsam fristad. Du har fri utblick över kringliggande omgivningar och bebyggelse.

Framför dig har du en perfekt planerad och funktionellt lägenhet där 34 kvadratmeter har placerats helt rätt. Innan du stiger in i lägenheten passerar du en loftgång som ger dig en trevlig balkong med en helt fri utsikt. Här kan slå dig ner med god kopp kaffe och en spännande bok och bara koppla av.

Öppna ytor mellan kök och sällskapsrum får du i en social och funktionell planlösning. Rummet gör plats för såväl soffa, TV, byråer och matmöblemang. Här kan du laga till en god middag samtidigt som dina gäster gör dig sällskap från soffan. Köket är modernt utformat och har all den maskinella utrustning som du behöver.

Den mysiga sovalkoven gör plats för en säng och sängbord. I sovrummet finns idag två garderober.

Det helkaklade badrummet går i ljusa toner, tidlöst och snyggt. Dina kläder håller du rena i den kombinerade tvättmaskin och tumlaren som finns här.
Bostadens förvaringsytor finns i hallen och utgörs av hela fyra garderober med överskåp.

I föreningen finns bekvämligheter så som hiss, garage och gästlägenhet. Den låga avgiften ligger på 1884kr/mån. Ett modernt och välplanerat boende till en låg månadskostnad.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se