Lindsdal

Välrenoverad enplansvilla

Denna bostad är förbesiktigad
Visning Tunnlandsgränd 4
Lör 11 Februari
Kontakta mäklaren för tidsbokning
Budgivning
Bud finns. Kontakta ansvarig mäklare.

Lindsdal | Tunnlandsgränd 4

Boarea / Biarea
129 / 30
Biarea
30 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
800 m²
Pris
3 090 000 kr

Varmt välkommen till Tunnlandsgränd 4, ett trivsamt enplanshus som bjuder på en optimal planlösning med en modern och funktionell utformning. Huset har under 2021/2022 genomgått stora och väl genomtänkta renoveringar så som nytt kök, installerat luft/luft, dragit in fiber, jordade uttag, målning av hus och garage m.m. (Läs mer om gjorda renoveringar under rubriken "byggnad"). Här får du ett lättskött hus på en lugn återvändsgata med närhet till alla bekvämligheter som ger dig och din familj en smidig vardag.

Kök och sällskapsrum ligger med en öppen och fin kontakt till varandra. Den öppna planlösningen gör att hela familjen kan vara tillsammans och samtidigt ägna sig åt olika sysslor. En familjemedlem lagar en god middag samtidigt som en annan läser läxor vid matbordet och en tredje tittar på ett underhållande tv-program.

Sällskapsrummet har stora ytor, rummet gör plats för soffa, fåtöljer, soffbord och TV. Från denna sociala del tar du dig vidare ut till en uteplats som du kommer nyttja flitigt när vädret tillåter.

Mellan sällskapsrum och kök finns en naturlig plats för ett större matmöblemang. Det moderna köket går i klassiskt vitt och svart. Det finns gott om fina förvaring- och arbetsytor med bland annat en köksö med underliggande förvaring. Köksön blir till en perfekt plats för att inta kaffe och din frukostmacka.

Bostaden har förärats med tre bra sovrum. Det större sovrummet passar utmärkt som föräldrasovrum. De andra två rummen kan användas som sovrum, gästrum eller kanske låter du det bli till ett hemmakontor? Du har en praktisk klädkammare som gör det enkelt att hålla ordning och reda bland dina kläder. Ena badrummet är ett kombinerat dusch- och tvättrum här finns nämligen tvättmaskinen och en groventré. Det andra badrummet har badkar, handfat, bidé, toalett och öppningsbart fönster.

Familjens bil parkerar du på uppfarten eller i garaget och i anslutning till garaget finns ett bra förråd. Huset ligger på en trivsam tomt med tillgång till flera uteplatser som gör att du kan få sol eller skugga när som under dagen.

På Tunnlandsgränd bor du på en barnvänlig och lugn återvändsgata. På ett behagligt promenad- eller cykelavstånd når du mataffär, gym, fotbollsplan, förskola, skola, hälsocentral m.m. Du bor nära en busshållplats och det finns fina bussförbindelser in till centrala Kalmar. Vill du hellre ta cykeln så finns det en riktigt bra cykelväg mellan Lindsdal och Kalmar.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se