Tvärskog

Mysigt hus med fint läge

Denna bostad är förbesiktigad
Visning Åldermannavägen 4
Kontakta mäklaren för visning

Tvärskog | Åldermannavägen 4

Boarea / Biarea
78 / 13
Biarea
13 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
957 m²
Pris
750 000 kr

Nu välkomnar vi dig till Åldermannavägen 4. Ett ombonat och mysigt hem för dig som vill bo i hus men som inte vill ha det allt för stort. Hemmet är väl i ordning och ger dig fantastiska möjligheter i trädgården då tomten är stor.

Vi välkomnas av en hall som förgrenar hela bostaden vilket ger ett mycket trevligt intryck. Det första du möter är hemmets stora vardagsrum. Här får du plats med stor soffa, matbord eller andra avlastningsmöbler. Välj det som passar dig och din familj bäst. Intill vardagsrummet når du hemmets kök, vilket nyligen renoverats. Här finns gott om arbetsyta och förvaring bakom vita luckor. Köket erbjuder diskmaskin, häll, hel kyl samt frys. Såklart finns ett härligt inglasat uterum där många timmar kommer spenderas. Intill finns en altan för de dagarna du vill vara utomhus.

Mer i denna bostad finns ett större sovrum som rymmer dubbelsäng, sängbord och flertalet garderober. Hemmets övervåning har gjorts om till ett sovrum eller vardagsrum beroende på hur du vill nyttja det. Intill finns vinden som rymmer all din förvaring. Trädgården erbjuder gott om plats för grillning, bollspel eller liknande.

Bosätter du dig i Tvärskog bor du granne med naturen men har också cykelavstånd till närservice och förskola/skola och allt annat som förenklar vardagen. Kalmar når du med en bekväm bilfärd på ca 20 minuter.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se