Påryd

Optimal enplansvilla med naturen som närmsta granne

Denna bostad är förbesiktigad
Visning Industrigatan 23
Tor 8 Juni
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Påryd | Industrigatan 23

Boarea
144 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
3 820 m²
Pris
2 490 000 kr utgångspris

Varmt välkommen till Industrigatan 23, en energisnål enplansvilla från Eksjöhus som bjuder på en optimal planlösning med en modern och funktionell utformning. Huset stod klart 2017 och är fortsatt i ett mycket gott skick. Villan vilar på en tomt om hela 3820 kvm som passar dig som uppskattar stora ytor och närheten till skog. Tomten gör plats för fotbollsmatcher, studsmatta och andra roliga utomhusaktiviteter. Har du gröna fingrar finns det stora möjligheter att göra plats för att så, odla och skörda. Finns en dröm om att ha egna höns på tomten går även det fint då hönshus redan finns. Här får du helt enkelt en trädgård med gott om olika möjligheter.

Interiört samsas kök och sällskapsrum under ett tak, där sällskapsdelen har öppet upp i nock. Rummen har en fin kontakt med varandra vilket gör att hela familjen kan vara tillsammans och samtidigt ägna sig åt olika sysslor. En familjemedlem lagar en god middag samtidigt som en annan läser läxor framför brasan i kaminen och en tredje tittar på ett underhållande tv-program. Sällskapsrummet har ett fint ljusinsläpp med stora fönster som vetter mot den lummiga baksidan. Här blir du nämligen granne men naturen. Rummet gör plats för soffa, fåtöljer, soffbord, TV men också ett stort matbord som gör det enkelt att duka upp till fest.
Det moderna köket går i klassiskt vitt och svart. Det finns gott om fina förvaring- och arbetsytor. Köksön blir till en perfekt plats att inta kaffe och din frukostmacka.

Bostaden har förärats med fyra bra sovrum. Det större av dem ligger i ena delen av huset. Här har du utgång till den insynsskyddade baksidan. Sovrummets ena långsida har en garderobsvägg. I samma del som detta sovrum finns badrum nummer ett som är helkaklat och inrett med hörnbadkar, dusch, toalett, kommod, spegelskåp och öppningsbart fönster.
I motsatts del av huset finns de tre andra sovrummen, ett praktiskt allrum, klädkammare och hemmets andra helkaklade badrum. Har familjen hemmavarande barn och ungdomar kan de nu få en helt egen del av hemmet.

På fastigheten finns garage som rymmer bilar men också husvagn. Väljer du att bosätta dig på Industrigatan 23 landar du i ett riktigt fint hem med närhet till mataffär, restaurang/café, förskola och skola som gör vardagen så smidig som möjligt. På sommaren kan du njuta av ett svalkande dopp i poolen på Pårydsbadet. Tycker du om att träna? Perfekt, i området finns både motionsslinga och utegym. In till Kalmar tar det dig ca 25 minuter med bil.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se