Bergavik

Modernt enplanshus med attraktivt läge

Denna bostad är förbesiktigad
Visning Bergauddsvägen 2L
Tor 1 December kl 12:00 - 12:30
Välkommen på visning! Föranmälan krävs.
Tor 1 December kl 16:30 - 17:00
Välkommen på visning! Föranmälan krävs.

Bergavik | Bergauddsvägen 2L

Boarea / Biarea
102 / 9
Biarea
9 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
336 m²
Pris
4 850 000 kr

På en perfekt placerad hörntomt ligger ett ytterst välplanerat och välskött enplanshus. Huset som är adresserat Bergauddsvägen 2L söker nu nya ägare som vill flytta in och börja trivas precis lika bra som nuvarande ägare gör idag.

Villan du nu har framför dig har disponerats på ett funktionellt och mycket trivsamt sätt. Bostaden med byggår 2017 upplevs betydligt större än sina 102 kvm. Här bor du bra och utan några större krav på underhåll, renoveringar eller trädgårdsskötsel. Genomgående smakfulla och påkostade materialval. Kostnadseffektiv och miljövänlig fjärrvärme som leds vidare ut via behaglig golvvärme.

Från framsidans stenlagda uteplats och entré tar du dig vidare in i bostadens välkomnande hall som har garderober med speglade skjutdörrar.

Direkt till höger från hallen återfinns ett hemtrevligt och modernt kök med all den maskinella utrustning du kan tänkas behöva. Vid ett trivsamt burspråk kan du placera ditt matmöblemang.

Med en delvis öppen planlösning från köket når du ett ljust sällskapsrum. Stora fönsterpartier från golv till tak gör att du får ett fint ljusinsläpp och gott om rymd. Rummet gör plats för soffa, TV, matmöblemang och hyllor. Under årets kallare dagar kan du höja såväl värmen som mysfaktorn genom att tända en brasa i den kamin som står placerad här. Från sällskapsrummet tar du dig vidare ut till baksidans väl tilltagna och insynsskyddade altan.

Villan har två sovrum där det större sovrummet har en praktisk klädkammare som ger fina förutsättningar för att skapa god ordning och reda.

Förutom ett stort helkaklat badrum med badkar får du något så lyxigt som ytterligare ett badrum med dusch samt en separat tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare.

Fastighetens exteriöra miljö bjuder på en stor altan som ligger helt utan insyn. Ägarfamiljen låter hälsa att uteplatsen gör det möjligt att njuta av solens strålar från morgon till kväll. Altanen är i så pass bra storlek att du får plats med matmöblemang, loungegrupp, grill och krukor för planteringar i mindre skala om du önskar det.

Familjens bil kan du smidigt parkera i den carport som ligger i anslutning till huset, här finns även laddstolpe till elbilen, carport och uppfart gör plats för två bilar. I samfälligheten finns gott om besöksparkeringar. Trädgårdsredskap, vinterdäck, verktyg mm. kan du förvara i ett utvändigt förråd om cirka 9 kvm.

Ett hemtrevligt och lättskött boende som passar såväl gammal som ung. I Bergavik bor du nära naturen och med badrocksavstånd till Kalmarsund samtidigt som du har ett bekvämt cykelavstånd in till centrum. Med en kort promenad når du badplatser, skola, förskola, lekplats, mataffär och allt annat som ger dig en smidig vardag. Huset är som tidigare nämnt fördelat på ett plan, det gör att boendet passar precis alla åldrar.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se