Vassmolösa

Vackert läge i Vassmolösa

Denna bostad är förbesiktigad
Visning Yxnebergavägen 77
Mån 5 Juni
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Vassmolösa | Yxnebergavägen 77

Boarea / Biarea
76 / 14
Biarea
14 m²
Antal rum
2 rum
Tomtarea
1 365 m²
Pris
1 325 000 kr utgångspris

Böljande åkrar och vackra vyer välkomnar dig här på Yxnebergavägen 77. Precis så idylliskt och naturskönt har du möjlighet att bo om du blir nästa ägare till denna fastighet. Från Vassmolösa samhälle viker du av på vägen som tar dig ut på "landet". På färden passerar du ängar, grönska och charmig bebyggelse. Här bor du lantligt men ändå med ett bekvämt avstånd till affär, förskola/skola, föreningsliv och mycket annat som ger dig och din familj en behaglig vardag.

Väl framme vid fastigheten kan du ställa bilen på uppfarten. Från uppfarten når du först en komplementbyggnad. Förr fanns här en snickarverkstad men idag agerar byggnaden antikvariat. I byggnaden finns också en tvättstuga och ett förråd.

Nu tar du dig vidare mot huvudbyggnaden där du möts av en hall som nyligen fick nya tapeter på väggarna. Här får du plats med ytterkläder och skor. Från hallen når du ett hemtrevligt och funktionellt kök. Köket har fina förvaring- och arbetsytor där den maskinella utrusningen består av kyl, frys, häll, varmluftsugn, diskmaskin, mikrovågsugn och fläkt. Mycket av kökets utrustning har bytts ut de senaste åren.

Från köket tar du dig vidare till hemmets sällskapsrum som rymmer både matbord, soffa, Tv och byråer. I mitten av rummet finns en eldstad. Rummet går i vinkel där ena delen idag används som kontor men som givetvis kan bli till det som passar dig bäst. Du kanske vill skapa ytterligare ett sovrum ? Vidare finns här en praktisk klädkammare som nyligen renoverats.

Hemmets sovrum rymmer dubbelsäng och garderober. Utgång finns till en altan under tak. Sist har vi badrummet som är utrustat med dusch, toalett, handfat, spegelskåp och öppningsbart fönster som släpper in ljus och frisk luft.

När säljaren själv får beskriva vad som är bäst med trädgården är det att den älskas av humlor, bin och fjärilar – och att den är vattensnål. Här slipper du sysslor som att till exempel klippa stora gräsytor. Den biologiska mångfalden är viktig men på baksidan finns gräsyta för lek, grill och att få låta tårna möta gräs.

Komplementbyggnaden har en isolerad lokal på 60 kvm med luft-luftvärmepump.

Framför dig har du ett boende där du som uppskattar att bo i en vacker omgivning med naturen som granne kommer trivas. Här lever du det rofyllda livet på landet samtidigt som det finns direkt närhet till de bekvämligheter du kan tänkas behöva. Med en smidig bilfärd på cirka 20 minuter når du centrala Kalmar och väljer du att ta andra håller så når du Karlskrona på cirka 50 min. Vill du hellre välja att färdas med buss så går bussen frekvent mellan Vassmolösa och Kalmar. På behagligt cykelavstånd når du svalkande bad längst kusten men också Solmarka som har bageri/gårdscafé och på sommaren populära Villa Famiglia.

Väl mött på visning!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se