Mörbylånga

Välplanerad bostad med uthyrningsmöjligheter

Visning Bruksgatan 1
Kontakta mäklaren för visning

Mörbylånga | Bruksgatan 1

Boarea
32 m²
Antal rum
1 rum
Månadsavgift
2 071 kr/mån
Pris
895 000 kr utgångspris

Framför dig har du nu en unik, välplanerad och påkostad bostad. När det gamla badpensionatet fick nytt liv och var det sannerligen ingenting som lämnades åt slumpen. Hela huset genomgick 2021 en totalförvandling samtidigt som vackra detaljer från 1920-talet har bevarats och förädlats. Nu får du vara första person att bosätta dig i denna fantastiska bostad.

Strax söder om Färjestaden når du Mörbylånga och Bruksgatan 1. När du färdas på Bruksgatan slås du direkt av den fina omgivningen. Väl framme på adressen möter du en ståtlig byggnad som omringas av vårt vackra Kalmarsund. Du parkerar smidigt bilen på föreningens parkering och tar dig vidare in mot bostaden. Först passerar du föreningens trädgård där det finns pool, boulebana och allt vad en trädgård har att erbjuda. Ett perfekt åretruntboende men också ett extremt lättskött alternativ som semesterboende.

Från markplan kan du välja att ta hissen eller trapporna upp till våning nummer tre. Den här väldisponerade ettan är verkligen i ett perfekt skick. Den generösa takhöjden om ca 3 meter och den goda planeringen gör att du kommer trivas från första stund. Dina fötter möter en ljus ekparkett vilket blir en fin kombination tillsammans köksinredningen som är beige. Väl tilltagna fönsterpartier gör att bostaden får ett generöst ljusinsläpp. Det helkaklade och pampiga badrummet är utrustat med tvättmaskin.

Självklart finns det möjlighet att hyra ut din bostad till andra semestergäster. Uthyrningsmöjligheten gör att månadskostnaden kan reduceras rejält. Föreningen tillhandahåller gästlägenhet, aktivitetslokal, bastu, duschar och relaxrum. Här kan du och dina gäster leva semesterliv året runt.

I Mörbylånga bor du nära Färjestaden och med bra kommunikationer till fastlandet och Kalmar. Från Mörbylånga når du hela Ölands härliga utbud och Kalmar stad på ca 30 minuter. I Mörbylånga finns matbutik, restauranger, padel och allt du kan tänkas önska. När du vill hitta på något finns det gott om upplevelser så som stora Alvaret, Bläsinge hamn samt strandremsor och natur som fascinerar.


Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se