Varvsholmen

Bostad med många bekvämligheter och slående utsikt

Visning Utrustningskajen 11
Kontakta mäklaren för visning

Varvsholmen | Utrustningskajen 11

Boarea
98 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
4 585 kr/mån

Nu kan vi presentera ett boende utöver det vanliga. Vi har under de senaste åren fått se hur Varvsholmen fått växa fram och bli ett av Kalmars mest eftertraktade bostadsområde. Vilket ingen av oss förvånas över då bostäderna omringas av Kalmarsund. De flesta bostäderna likt Utrustningskajen 11 har slående utsikt. Här får du utsikt över Ölandsbron, Kalmarsund och vackra Ängö. Årstidernas växlingar bjuder dig på skiftande vackra vyer.

Varsholmen ligger smidigt beläget från vart du än ska. Är du bosatt på Utrustningskajen 11 har du promenadavstånd in till centrum och hela dess utbud. Utanför din port finns flertalet restauranger, badställen och gym. På Varvsholmen är livet som semester varje dag.

Du parkerar smidigt din bil i garaget och tar hissen upp till bostaden. Direkt slås du över den sociala och öppna planlösningen. Du börjar i bostadens hall. Här finns gott om upphängningsmöjligheter bakom garderobsdörrar. Ljuset från de stora fönstren ger dig ett otroligt ljusinsläpp och slående utsikt. Det trivsamma sällskapsrummet ligger med en öppen planlösning till köket och avgränsas med en stor köksö. Den välplacerade köksön gör att du får extra förvaring- och arbetsytor. Här kan du slå dig ned och njuta av din första måltid och framåt kvällen koppla av med ett glas samtidigt som du gör kocken sällskap. Köket har all den maskinella utrustning du kan tänkas behöva. Sällskapsrummet rymmer de möbler du kan tänkas önska och kommer verkligen vara ett rum för dig och familjen att umgås. Intill finns det större köket med goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsyta. De fina köket kommer från Ballingslöv. Luckorna är vita och en grå bänkskiva i sten blir en perfekt kombination.

Från den sociala delen samt köket tar du dig ut till bostadens balkong. Balkongen är som ett extrarum då balkongen är väldigt stor och inglasad. Här kommer många timmar spenderas i goda vänners lag. Här njuter du av en vy ut över Kalmarsund och Ölandsbron. På balkongen får du plats med ditt utemöblemang och har du ett intresse för blommor och planteringar, ja då har du fina möjligheter till det här. Visst hade det varit fint med ett par krukor eller blomlådor med dina favoritväxter? Vi är i alla fall övertygade om att just balkongen blir en perfekt plats för dig att få koppla av och njuta av tillvaron hemma.

Bostaden erbjuder två badrum. Det väl tilltagna och helkaklade badrummen får en behaglig belysning med spotlights i taket. I övrigt är badrummen utrustade med golvvärme, dusch, vägghängd toalett, handdukstork och tvättställ med kommod. Passa tvättider och springa med din tvättkorg i trappan? Det slipper du, här finns tvättstuga separat i din egen lägenhet.

De två sovrummen bostaden erbjuder ligger i två olika delar av lägenheten. Det lite större sovrummet har sitt eget badrum. Perfekt som föräldrasovrum. Såklart finns också här gott om förvaring. Det andra sovrummet gör sig perfekt som barnrum, hobbyrum eller kontor. Skulle du bara vilja ha ett sovrum går denna vägg att ta ned för att få en ännu större social yta.

Den här bostaden får de flesta på fall och vem vill inte att gästerna imponeras när de är på besök? Påkostat, gediget och smakfullt är något lägenheten lever upp till. Den fantastiska planlösningen gör att både den lilla familjen och den stora trivs. Förutom den extremt väl utformade interiören bjuder utomhusmiljön på något extra ordinärt. På din stora balkong kan du njuta av solens värmande strålar samtidigt som du blickar ut över den fina utsikten.

Du hälsas välkommen till ett trivsamt, modernt och funktionellt boende med det helrätta läget!

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se