Karlssons äng

Praktiskt boende i hörnläge med stor tomt

Visning Kvarnkullevägen 7
Kontakta mäklaren för visning

Karlssons äng | Kvarnkullevägen 7

Boarea
105 m²
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
4 995 kr/mån
Pris
2 850 000 kr utgångspris

Nu kan vi hälsa dig välkommen till ett av Kalmars nyaste växande bostadsområde men också det mest populära, nämligen Kalrssons Äng. 105 kvadratmeter som med god eftertanke har formats till ett praktiskt och mycket trivsamt parhus. Boendet stod klart 2021 och har sedan dess blivit behandlat på ett varsamt sätt. Kvarnkullevägen 7 bjuder dig på ett väldisponerat inre och ett mycket lättskött yttre.

Boendet vi ska besöka ligger i ett eftertraktat hörnläge som ger dig en större tomt än grannarna och som passar utmärkt för fotbollsspel, studsmatta eller varför inte plantering? Framsidan har en stenlagt uteplats som ger gott om plats till bord och stolar.

I hallen möts du av en tacksamt klinkergolv. På din ena sidan ges det plats för ytterkläderna. Vi möts sedan av ett ljusgrått kök vars inredning kommer från HTH och rostfria vitvaror från Siemens. Här finns gott om bänkyta men också skåpsförvaring. Framför fönster som vetter mot framsidan får ett större matbord för 6-8 personer plats.

Hemmet har ett mysigt sällskapsrum där soffor, tv och matbord får plats. Från denna del av hemmet når du den nyligen utbyggda uteplatsen som nu ger plats till både matbord, loungeset, grill och solstolar om du önskar det. Gör uteplatsen mysig för här kommer du garanterat spendera mycket tid. Detta kommer bli ditt extra vardagsrum under sommarmånaderna.

Vidare finns ett helkaklade badrum i fina toner, där utrustningen består av dusch, handfat med kommod, spegelskåp och handdukstork. Mer finns tvättpelare.

På över plan finns två bra planerade sovrum. Det största rummet rymmer idag en dubbelsäng och sängbord. Mot ena väggen finns det skjutdörrsgarderober. Skulle du vilja göra om rummet till två rum istället så går det bra. Mer finns ett allrum som kan bli familjens tv-rum eller kanske lekrum samt ett helkaklat badrum med badkar.

Baksidans stora uteplats med tillhörande trädgård ligger i ett trivsamt läge. Notera att huset har föreningens största tomt som gör att du får plats med studsmatta, fotbollsmål och allt du kan tänkas önska. Lägg till att du bor granne med naturen, har egen carport och förråd som gör att villakänslan med rätta infinner sig. Hemmet är verkligen i ett gott skick där det har gjorts påkostade och smarta val.

Karlssons Äng bjuder på flera grönområden, lekplatser och fotbollsplaner, allt för att barnen ska trivas. Mer finns förskola/skola och affärer i ditt närområde. En kort promenad till busshållplats och en smidig cykeltur tar dig till centrum på ca 15 minuter.

Det här är verkligen ett trivsamt boende med alla tänkbara bekvämligheter runt hörnet.

Väl mött på visning!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se