Getingen

Nyrenoverat på Getingen

Visning Matrosgatan 16
Tis 30 Maj
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Getingen | Matrosgatan 16

Boarea
109.5 m²
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
5 611 kr/mån
Pris
3 990 000 kr utgångspris

Vi vet att många trånar efter ett lättskött boende i funkisstil. Det är precis det du har framför dig nu. Matrosgatan 16 är ett ytterst smakfullt renoverat och påkostat hörnradhus i bostadsrättsform.

Under 2023 har så gott som allt i radhuset renoverats med kända materialval och ett gediget hantverk. Det nya moderna blir till en riktigt fin kombination tillsammans med 50-talets tidstypiska attribut så som putsade fasader och stora fönsterpartier med fönsterbrädor i marmor

Radhuset är optimalt planerat med vardagsrum, kök och wc i entréplan samt allrum, tre sovrum och badrum på övre plan. Till på köpet finns en mycket fräsch källare om ca 40 kvm med bra förvaringsytor, tonårsrum/gästrum samt access till föreningens gemensamma källare med bland annat tvättstuga.

Bosätter du dig här på Getingen bor du i ett familjärt och uppvuxet villakvarter. Du får promenad- eller cykelavstånd till mataffär, förskola/skola, grönområden, utegym, lekplats, badplats mm. Här kan du och din familj leva ett smidigt vardagsliv samtidigt som ni har tillgång till allt det som ni kan tänkas efterfråga för att få en rolig och aktiv vardag.

Ansvarig mäklare

Simon Rydman

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-076 62 77 | simon@rydmanlanga.se