Oxhagen

Ombonad bostad med inglasad balkong

Kommande bostad
Visning Gustaf adolfs väg 8B
Kontakta mäklaren för visning

Oxhagen | Gustaf adolfs väg 8B

Boarea
58 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 047 kr/mån

Varmt välkommen till Gustaf Adolfs väg 8B. En trivsam och väldisponerad lägenhet med inglasad balkong ska få ny ägare. Från Gustaf Adolfs väg har du mysiga grönområden, cykelavstånd till centrum, förskola/skola samt hela Giraffen köpcentrums utbud. HSB Opalen är en välskött och omtyckt förening. I föreningen finns gym och tvättstuga.

Bostaden är genomgående ljus, har fina golv och ljusa väggar. Du välkomnas av en trevlig hall som förgrenar hemmets alla rum. Det fina ljusa golvet följer dig genom hela lägenheten. Det första du möter är köket. Köket är renoverat och stilrent. Bakom ljusa luckor finns gott om förvaring. En bänkskiva i trä gör att köket känns ombonat och hemtrevligt. Framför det större fönstret finns plats för matbord för fyra personer.

Vidare in i lägenheten har du ett stort sällskapsrum som ger utrymme för flera möbleringsmöjligheter. Vill du ha stor soffa men även matbord går det absolut bra. De stora fönstren släpper in härligt ljus helt utan insyn. Sällskapsrummet förlängs i och med den stora, inglasade balkongen som ger hemmet ett rum till att vistas i. Här kommer många timmar att spenderas, under vår, sommar och höst. Utanför balkongen kan du följa trädens skiftningar under årstiderna. Balkongen går att möblera helt efter tycke och smak då det får plats matbord eller större loungegrupp. Balkongens trivsamma läge i väster gör att du här få njuta av eftermiddag- och kvällssol, ett av föreningens absolut bästa balkonglägen.

Hemmets sovrum är stort och gör plats för dubbelsäng, sängbord och har flertalet garderober som slukar dina kläder. Ett stort fönster släpper in ljuset. Såklart finns också ett halvkaklat badrum i neutrala färger. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handdukstork och handfat med kommod. I badrummet är det förberett för tvättmaskin.

Varmt välkommen på visning.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se