Djurängen

Mysig etta med eget sovrum

Visning Stamvägen 33
Sön 11 December
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Djurängen | Stamvägen 33

Boarea
40 m²
Antal rum
1 rum
Månadsavgift
2 446 kr/mån
Pris
1 090 000 kr

Varmt välkommen till ett mysigt och ombonat boende med en fantastisk balkong. Boendet har planerats ut i fingerspetsarna. En större klädkammare har gjorts om och har idag blivit ett sovrum med skjutdörr. Vi kan nästan kalla detta boende för en tvåa.

Hemmet har ett större kök med plats för matbord med fyra platser. Från vardagsrummet tar du dig ut på bostadens balkong som badar i sol. Balkongen är 5,5 kvadratmeter vilket är få förunnat på ett mindre boende. Här kommer många härliga kvällar och dagar spenderas i goda vänners lag. Mer finns såklart plats för soffa och TV men också om du skulle vilja ha skrivbord eller liknande.

Den nya lyckliga ägaren till detta boende får en bostad som fortfarande andas nytt. Med en låg månadskostnad där det ingår värme, vatten, bredband och TV. Bosätter du dig på Stamvägen har du närhet till mysiga promenadstråk, Skälby, några få kilometer till Kalmar stadspuls, högskolor och restauranger. På gångavstånd har du Hansacity med hela dess utbud. Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se