Lindö

Fin trea med två balkonger

Kommande bostad
Visning Lagmansgatan 2B
Kontakta mäklaren för visning

Lindö | Lagmansgatan 2B

Boarea
65.9 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
4 433 kr/mån

Vi har förstått att Lindö är ett av Kalmarbornas favoritområden. Väljer du att bo på Lagmansgatan 2B kommer du undan innerstadens brus men har ändå gångavstånd till Kalmar centrum med hela dess utbud av restauranger, butiker och mysiga kullerstensgator. Ett stenkast från din bostad ligger Kalmarsund, vacker natur och härliga promenadstråk.

Nu kan vi presentera en bostad som har precis allt för dig som önskar en riktigt hemtrevlig trerummare, detta hem kommer definitivt inte göra dig besviken. Följ med in så får du känna känslan av ett trivsamt hem med en varm och ombonad känsla som vi vet att många eftersöker.

Du kommer först in i en hall där du placerar fötterna på ett fint och mörkt golv som följer dig vidare genom hela bostaden. Här i hallen finns bra förvaringsytor i form av garderober.
Rakt fram i hallen finns ett renoverat badrum med vita, kaklade väggar och en ljus våtrumsmatta på golvet. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, stor dusch, handdukstork, handfat, skåp och spegel.

Vidare in i bostaden når du hemmets absolut bästa del, ett kök och sällskapsrum som är placerade med en halvöppen planlösning till varandra. Till detta rum vill du bjuda hem alla dina vänner, inte bara för att bjuda dem på mat i det fantastiska köket utan också för att stolt visa upp ditt hem. Från köket och sällskapsdelen finns din första balkong. Från balkongen och ditt köksfönster har du fantastisk utsikt över Lindöfjärden. Här kommer du kunna följa årets alla skiftningar.

Köket är öppet mot vardagsrum och en halvvägg avgränsar rummen. Köket har vita luckor, vitt kakel och svarta vitvaror. Fina arbetsytor och gott om skåp och lådor. Ett kök som passar perfekt för dig som som gillar att laga mat.
I vardagsrummet får du plats med stor soffa, soffbord, tv och ett matmöblemang. Lägenheten är placerad på husets gavel vilket ger dig ett extra fint ljusinsläpp med fönster i två olika väderstreck.

I bostadens andra del finns två sovrum i bra storlek. Det största sovrummet har ytterligare en balkong. Tänk dig dig att öppna upp balkongdörrarna och få njuta av solstrålarna som når in. Här finns flertalet garderober som gör plats för dina kläder. Hemmets andra sovrum passar perfekt som barnrum, kontor eller gästrum.

Detta hem måste ses. Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se