Skälby

Totalrenoverad lägenhet i trevlig förening

Visning Fatabursvägen 17B
Lör 10 December kl 14:00 - 15:00
Anmälan krävs

Skälby | Fatabursvägen 17B

Boarea
50 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 396 kr/mån
Pris
1 295 000 kr

Nu presenterar vi en bostad utöver det vanliga. Bostaden har nyligen genomgått en totalförvandling. De fina materialvalen har inte lämnats åt slumpen och nu är det bara för dig att flytta in och börja trivas. Här bor du på ett omtyckt område där närheten till natur, kommunikationer och service finns intill. I den välskötta bostadsrättsföreningen finns övernattningslägenhet, cykelförråd, matkällare, bastu, gym, förråd, tvättstugor och grovtvättstuga. För dig som får besök finns två övernattningslägenheter.

Tre trappor upp eller med hissen till våning tre välkomnar en rymlig hall dig. Det första som slår dig är att golven är genomgående för hela lägenheten. Planlösningen i detta hem är magnifik. För klädhängare finns det plats på vår ena sida samt garderober som slukar vår förvaring. Redan i hallen känner du hemkänslan och lyxen i denna bostad.

Du börjar med hemmets totalrenoverade kök. För dig som tycker om att laga mat kommer detta kök vara en fröjd. Ett stort fönster släpper in dagens ljus. Köksluckorna går i en grå ton och den fina bänkskivan matchar perfekt. Intill köket finns en platsbyggd bänk som rymmer ytterligare förvaring.

Nu till badrummet. WOW säger du bara. Väggar och golv är klädda med fina 60x60-plattor i Terazzo. En ren fröjd för ögat. Detaljerna går i svart vilket är en fin kombination med det gråa. Till badrummet lämnar du gärna dörren öppen för att alla ska kunna se det fantastiska badrummet.

Nu öppnar ett härligt sällskapsrum upp sig. Rummet är så pass stort att det går att möblera på flera olika vis. Skulle du vilja ha soffa med Tv-hörna men också ett större matbord i detta rum så är det inga problem. Även vardagsrummet har genomgått en totalförvandling. Här finns ditt härliga extra-rum, balkongen.
Stiger du ut på balkongen så inser du snabbt att balkongens storlek gör att möjligheterna att möblera på så sätt att du själv vill tillbringa så mycket tid som möjligt här ute finns. Möblera helt efter tycke och smak. Läget på balkongen är perfekt då du har helt fritt och mitt i sommaren när gårdens stora träd får blad kommer kanske detta bli ditt favoritställe.

Vidare tar vi oss mot boendets sovrum som är i mycket bra storlek. Fötterna skäms bort av en heltäckningsmatta vilket passar perfekt här.
Ett fönster som släpper in ljus från hemmets framsida. Här garderober som slukar din förvaring.

Varmt välkommen!

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se