Mörbylånga

Bostad med mycket charm

Visning Bruksgatan 10
Tor 28 September
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Mörbylånga | Bruksgatan 10

Boarea / Biarea
66 / 25
Biarea
25 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
855 m²
Pris
1 850 000 kr utgångspris

Välkommen till den här Ölandspärlan. Ombonad, mysig och charmig, det är precis så bostaden beskrivs bäst. Fastigheten passar lika bra som permanentbostad som sommarställe.

Med huset följer även ett attefallshus som har egen köksdel såväl som toalett och dusch. Även attefallshuset har internet genom den indragna fiberanslutningen och är därför attraktivt att använda som hemmakontor eller som ett fristående rum åt en tonåring. Det är även perfekt att hyra ut. Uthyrningsmöjligheten gör att nettokostnaden för fastigheten kan reduceras rejält.

Bilen parkeras på tomtens baksida, där en elbilsladdare finns.

Trädgården är pittoresk med mycket grönska. Den vackra Ölandsstenen leder dig runt huset till dess baksida. Baksidan är insynsskyddad och utgör en underbar oas för både vuxna, barn och husdjur som inbjuder till all sorts trädgårdsaktiviteter.

Intill bostadshuset finns gott om förvaringsmöjligheter i förråd som som gränsar av tomten på ett trevligt sätt.

Väl inne i bostadshuset slås du av de fina plankgolven, de spröjsade fönstren och, inte minst, braskaminerna (ny täljstenskamin i vardagsrummet och en äldre kamin i köket).

Entréplan bjuder dig på ett sällskapsrum med plats för soffa, matbord och avlastningsmöbler. Intill finns bostadens kök som är öppet mot vardagsrummet. Kyl/frys är från 2016 och spis/ugn är från 2022. I badrummet, beläget vid entrén, finns badkar och tvättmaskin från 2017.

På övervåningen finns, utöver två sovrum, även en hall som kan inredas som kontor. Det finns även plats för en mindre gästsäng i hallen. I huvudsovrummet har du panoramavy ut över den grannliggande skogsdungen, med utgång till balkong åt samma håll. Varför inte ställa upp en kaffebryggare och börja din sommarmorgon med kaffe på balkongen?

I Mörbylånga finns en ICA-butik, restauranger, gym, padelbana, badplatser m.m. inom promenadavstånd. Granne med tomten ligger ett utegym och ett elljusspår i skogsdungen bakom huset. Det är nära till Färjestaden och det tar ca 30 min med buss/bil till Kalmar. Alvaret är inom cykelavstånd och även annat som södra Öland har att bjuda på är nära att ta sig till.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se