Mörbylånga

Bostad med mycket charm

Visning Bruksgatan 10
Kontakta mäklaren för visning

Mörbylånga | Bruksgatan 10

Boarea / Biarea
66 / 25
Biarea
25 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
855 m²
Pris
1 995 000 kr utgångspris

Låt oss presentera ett riktigt Ölandsparadis. Ombonad, mysig och charmig, det är precis så vi beskriver bostaden allra bäst. Fastigheten passar lika bra som permanentbostad som sommarställe. Trädgården är pittoresk och härligt uppvuxen. Den vackra Ölandsstenen leder dig runt huset till dess baksida. Baksidan är helt insynsskyddad och välkomnar dig att njuta av mysiga sommarkvällar till bords under träden. För dig som gillar trädgård kommer detta lilla paradis vara en ren fröjd.

Strax söder om Färjestaden når du Mörbylånga och Bruksgatan 10. När du färdas på Bruksgatan slås du direkt av den fina omgivningen. Väl framme på adressen parkerar du smidigt bilen på tomtens baksida, här finns också en elbilsladdare. I den uppvuxna trädgården kan barnen spela fotboll samtidigt som du kan tillreda kvällens middag vid grillen. Intill bostadshuset finns gott om förvaringsmöjligheter i förråd som som gränsar av tomten på ett trevligt sätt.

Självklart finns det möjlighet att hyra ut din bostad till andra semestergäster då det också finns ett nybyggt attefallshus på tomten. Uthyrningsmöjligheten gör att månadskostnaden kan reduceras rejält. Attefallshuset är utrustat med både kök och badrum.

Väl inne i bostaden slås du av de fina plankgolven, täljstenskaminerna och spröjsade fönstren. Entréplan bjuder dig på ett allrum med plats för soffa och avlastningsmöbler. Intill finns bostadens kök som är öppet mot vardagsrummet. Bakom ljusa luckor döljer sig gott om förvaringsytor. Vitvarorna är från 2015-2022. Självklart finns det även ett fräscht badrum i entréplan.

På övre plan finns ett mindre vardagsrum som du kanske väljer att inreda som kontor eller hobbyrum. Här uppe finns också två sovrum med fin utsikt över trädtopparna.

I Mörbylånga bor du nära Färjestaden med bra kommunikationer till fastlandet och Kalmar. Från Mörbylånga når du hela Ölands härliga utbud och Kalmar stad på ca 30 minuter. I Mörbylånga finns matbutik, restauranger, padelbana, skola m.m. Du kan ge dig ut på utflykt för att njuta av upplevelser så som stora Alvaret, Bläsinge hamn samt strandremsor och alla Ölandsnatur som fascinerar.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se