Färjestaden

Nybyggt i Färjestaden

Kommande bostad
Visning Igelkärrsvägen 1
Kontakta mäklaren för visning

Färjestaden | Igelkärrsvägen 1

Boarea / Biarea
98 / 53
Biarea
53 m²
Antal rum
3 rum
Tomtarea
1 024 m²
Pris
4 395 000 kr

Villa Stella är en perfekt planerad och mycket trivsam familjevilla signerad Trivselhus. En tilltalande exteriör med vit liggande träpanel som blir en snygg kombination ihop med Elitfönsters energifönster med en modern, svart karm. Behaglig, vattenburen golvvärme.

Hemmets nav och samlingspunkt är det välutrustade och hemtrevliga köket som ligger i den ljusa vinkeldelen där ryggåstaket med 4 meter i takhöjd ger en fin rymd. Påkostade köksinredning i grått från Ballingslöv. All den maskinella utrustningen från Miele är i ett rostfritt utförande.

Planlösningen är modern, öppen och social. Här kommer du och din familj trivas såväl till vardags som fest. Villan gör plats för många, så bjud in familj, släkt och vänner till kalas, middagar och fest. I dagsläget finns det två sovrum i entréplan men du har möjlighet att fylla på med fler om du väljer att inreda våningsplan nummer två. Med ett inrett övre plan kan familjen få till fyra bra sovrum.

I den här nybyggda villan har du fina möjligheter att bo till en fördelaktig boendekostnad. En låg energiförbrukning då allt är nytt med lägsta energiklass.Du slipper fastighetskatt i hela 15 år och dina underhållskostnader är initialt så gott som noll då allt är nytt och det därmed finns garanti och försäkring på allt.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se