Berga

Gaveltvåa med inglasad balkong

Visning Sagovägen 25
Kontakta mäklaren för visning
Budgivning
Bud finns. Kontakta ansvarig mäklare.

Berga | Sagovägen 25

Boarea
63 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 871 kr/mån
Pris
795 000 kr

På Sagovägen 25, endast en halvtrappa upp ligger en riktigt bra planerad tvåa. Bostaden är belägen i ett attraktivt gavelläge vilket ger samtliga rum ett behagligt ljusinsläpp. Lägenheten har en väl tilltagen och inglasad balkong som blir till ett extra rum att nyttja så gott som året runt. Balkongen är perfekt placerad då den får sol under större delen av dagen och utsikten bjuder på vy ut över gröna områden. Att kunna sitta här ute på balkongen och njuta av solen ger en härlig frihetskänsla.

När du passerat entrén så har du endast en halvtrappa upp för att sedan välkomnas in i bostadens rymliga hall som har både skjutdörrsgarderober och plats för hatthylla. Vidare finner du ett väl tilltaget sällskapsrum som kan möbleras på flera olika vis. Rummet gör plats för soffa, soffbord, TV och även ett matmöblemang om du önskar det. Rummet har fönster i två olika väderstreck som gör att du får ett generöst ljusinsläpp. Det hemtrevliga köket har gott om skåpsförvaring och även bänkyta att jobba på. Här får ett större matbord för 4-6 personer plats utan några problem. Hemmets sovrum rymmer båda dubbelsäng, sängbord och fler möbler om du vill ha det. I sovrummet finns skjutdörrsgarderober och fönster som vetter mot husets framsida. Bostaden har ett badrum med duschkabin, wc-stol, spegelskåp och öppningsbart fönster. Glöm spring i tvättstuga här finns tvättmaskin och torktumlare.

Bosätter du dig på Sagovägen har du nära till Berga centrum med hela dess utbud av affärer, vårdcentral, tandläkare och annan service. Förskolor/skolor, bra bussförbindelser och natur finns nära samtidigt som det bara krävs en kort cykeltur för att ta dig till badplatser, centrum och universitetet. Brf Trollet är en bra förening med övernattningslägenhet, gym, bastu och fina gårdar med ny lekplats som är inbjudande för både lek och trevliga fikastunder.

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se