Stenskallehult

Fantastisk villa med fint läge

Denna bostad är förbesiktigad
Visning Villa stenskallehult 107
Lör 10 December
Kontakta mäklaren för tidsbokning
Mån 12 December
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Stenskallehult | Villa stenskallehult 107

Boarea
195 m²
Antal rum
7 rum
Tomtarea
1 781 m²
Pris
2 150 000 kr

Nu presenterar vi en villa med ett fantastiskt attribut. Exteriören får de flesta på fall. Det brutna taket tillsammans tillsammans med träpanelen är en fantastisk kombination. Villa Stenskallehult 107 har så mycket att erbjuda att det är svårt för mig vad jag ska börja att berätta för dig.

Villa Stenskallehult ligger belägen mitt i ett lummigt och familjevänligt villakvarter med fårhage runt hörnet. Huset är i fint skick och den fina fasaden går hand i hand med de gröna detaljerna, de svarta taket och det fina uterummet. Du svänger in på den grusade uppfarten men självklart finns också carport med plats för två bilar om du skulle vilja nyttja denna. Uppfarten har precis fått planterad dvärghortensia som till sommaren kommer visa sig från sin bästa sida. Intill carporten finns ett praktiskt förråd.

Bostadens huvudingång ger ett ståtligt intryck med sin fina pardörr och fin uteplats. Trädgården är en plats för rekreation samtidigt som den rymmer fina möjligheter och spännande överraskningar. Träden som ringar in fastigheten skärmar på ett trivsamt och naturligt vis av baksidan, det är lätt att tänka sig hur lummigt det är här under sommartid. Här bjuds det på alla sorters växter och blommor från tidig vår till sen vinter. Några av växtligheterna som bjuds på är äpple, päron, syrener, rosor och Jasmine. På framsidan av huset finns en stor altan med plats för både en soffgrupp och ett matmöblemang. Från altanen och från vardagsrummet når du ett fantastiskt uterum. Här kommer många trevliga stunder att spenderas. Trädgården gör sig ypperligt för trevliga tillställningar med vänner och familj i kvällssolen. Har du pooldrömmar? Den drömmen kan du låta bli uppfylld här.

Huset är fördelat på två plan. På entréplan möter du först en välkomnande stor och möblerbar hall med plats för skor och ytterkläder. I hallen finns också ett större badrum. Badrummet är helkaklat i fint skick.
Från hallen når du hemmets nav, de ljusa sällskapsrummen. Genomgående för hela bostaden är de fina golven. Det ena rummet gör plats för stort matmöblemang och vad du vill möblera med. Intill finns nuvarande sällskapsrum med plats för en eller flera soffor, TV, bokhyllor, läs- och arbetshörna, låt dina önskemål och behov fälla avgörandet för hur rummet möbleras. I mitten av rummen finns två kakelugnar. Från sällskapsrummet har du två pardörrar som leder dig ut till det mysiga uterummet på husets framsida och därefter trädgården. Tänk dig att öppna upp dörrarna och känna doften av grillen i kvällssolen där utanför.

Nu kommer du till hemmets kök. Att hela hemmet har en fantastisk känsla har du kanske redan förstått men bostadens hjärta är stort och ljuvligt. Här kommer du som tycker om att laga mat att stormtrivas. Stora ytor både för matlagning och förvaring. I köket har du plats för både köksö och bord. Kanske har din dröm alltid varit att låta gästerna sitta ned vid köksön när du tillagar maten? Många drömmar blir sanna i detta fina hem. I köket finns ett fint burspråk med utsikt över träden.

Nu är du välkommen att ta dig vidare upp till våning nummer två. På detta boendeplan finns fyra sovrum i bra storlek och med spännande utformning. Nischer, vinklar, vrår och fina dörrar gör att den gamla charmen tillsammans med det mer moderna lyfts fram på bästa sätt. Även på detta plan finns en kakelugn och en täljstenskamin. På detta planet dansar solen in genom fönstren. När du tar dig upp för den gedigna trappan möter du ett stort sovrum. Intill finns ett sovrum som passar perfekt som gästrum, barnrum eller kontor. På denna våning finns ett stort badrum. Mer finns två stora gedigna sovrum och en walk-in-garderob. Kanske är det äntligen nu du får ordning på din garderob?

Stenskallehult är beläget strax utanför Påryd som är ett mysigt samhälle med goda kommunikationer, skola årskurs 1-6, förskola samt underhållande lekplats med linbana och klätterställning. På behagligt cykelavstånd från Stenskallehult finns en mysig badplats. I Påryd hittar vi även ett utomhusbad, ICA-butik med ombud för apotek, Systembolaget samt Postombud.

Varmt välkommen hem.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se