Berga

Fin gavellägenhet med perfekt planering

Visning Runvägen 6A
Kontakta mäklaren för visning

Berga | Runvägen 6A

Boarea
64.5 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
4 320 kr/mån
Pris
945 000 kr

Du ska nu få besöka en välplanerad trerummare. Här bor du bra, med närhet till det mesta. När du lämnar trapphuset bakom dig stiger du in i en ljus hall där fötterna landar på ett praktiskt golv. I hallen finns det gott om plats för ytterkläder i garderober. Önskar du en ännu rymligare hall som du kan möblera går det fint att ta bort garderoberna helt alternativt ta bort dessa garderober och sätta in en hel garderobsvägg med skjutdörrar. Hallen leder dig bostadens samtliga rum.

Nu är du välkommen in i det hemtrevliga och funktionella köket. Här finns det gott om bänkyta att jobba på och den maskinella utrustningen består av kyl/frys, häll, fläkt samt mikro. Vid köksfönstret får du plats för ett matmöblemang för 4-5 personer. Utanför fönstret har du utsikt över trädtopparna.

Hemmets stora sällskapsrum kan möbleras på flera olika vis. Önskar du både soffa och matbord går det alldeles utmärkt. Via detta rum når du ett inglasat uterum som ger bostadens en riktigt bra extrayta, en yta du kan nyttja så gott som året om. Här kan jag lova dig att många timmar kommer spenderas.

Vidare har lägenheten två sovrum i bra storlek samt ett helkaklat badrum som är utrustat med tvättmaskin.

Bosätter du dig i Berga har du nära till välsorterade mataffärer, förskola/skola, apotek, vårdcentral, pizzeria, gym och vacker natur. Du har endast en kort cykeltur för att ta dig till badplatser, centrum och universitetet.

Brf Rimsmeden är en välskött förening som är lågt belånad och fint skött. Nyligen byttes fönster och tak. Föreningen har även satt upp solceller på husens tak vilket gör att du som medlem förutom bredband även har värme, vatten och den fasta kostnaden för elnätet inkluderat i månadsavgiften. Tycker du om att träna på gym? Perfekt, i Brf Rimsmeden finns ett gym som föreningens medlemmar nyttjar kostnadsfritt.

Varmt välkomna att ställa frågor om bostaden eller boka in dig på visning.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se