Funkabo

Gaveltvåa med inglasad balkong

Visning Runvägen 11A
Kontakta mäklaren för visning

Funkabo | Runvägen 11A

Boarea
55.5 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 847 kr/mån
Pris
890 000 kr

Du ska nu få besöka en välplanerad tvårummare med en stor inglasad balkong.

När du lämnar trapphuset bakom dig stiger du in i bostadens ljusa hall. I hallen finns det garderober som gör plats för dina skor och ytterkläder. Önskar du en ännu rymligare hall går det fint att ta bort garderoberna helt alternativt ta bort dessa garderober och sätta in en hel garderobsvägg med skjutdörrar. Hallen leder dig vidare till bostadens samtliga rum.

Nu är du välkommen in i det hemtrevliga och funktionella köket. Här finns det gott om bänkyta att jobba på och den maskinella utrustningen består av kyl, frys, häll, fläkt, diskmaskin och ugn. Vid köksfönstret får du plats med ett matmöblemang för 4-5 personer.

Lägenhetens stora sällskapsrum ligger i ett eftertraktat gavelläge som ger dig fönster i två olika väderstreck. Rummet är så pass stort att det kan möbleras på flera olika vis. Önskar du både soffa och matbord går det alldeles utmärkt. Via detta rum når du ett inglasat uterum som ger bostaden ett riktigt bra extrarum, ett rum du kan nyttja så gott som året om.

Vidare har lägenheten ett sovrum i bra storlek samt ett helkaklat badrum som är utrustat med en toppmatad tvättmaskin. Badrummet har ett fönster som släpper in dagsljus och frisk luft.

Bosätter du dig i Berga har du nära till välsorterade mataffärer, förskola/skola, apotek, vårdcentral, pizzeria, gym och vacker natur. Du har endast en kort cykeltur för att ta dig till badplatser, centrum och universitetet.

Brf Rimsmeden är en välskött förening som är lågt belånad och fint skött. Nyligen byttes fönster och tak. Föreningen har även satt upp solceller på husens tak vilket gör att du som medlem förutom bredband även har värme, vatten och den fasta kostnaden för elnätet inkluderat i månadsavgiften. Tycker du om att träna på gym? Perfekt, i Brf Rimsmeden finns ett gym som föreningens medlemmar nyttjar kostnadsfritt.

Varmt välkomna att ställa frågor om bostaden eller boka in dig på visning.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se