Ekerum

Lättskött boende med rätt läge

Visning Golfbyvägen 154
Kontakta mäklaren för visning

Ekerum | Golfbyvägen 154

Boarea
90.1 m²
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
3 107 kr/mån
Pris
3 290 000 kr utgångspris

Här på Golfbyvägen 154 i den populära "golfbyn" kan du leva ett bekymmersfritt semesterliv. Bostaden och läget gör sig alldeles ypperligt även för permanentboende. Bostadsformen är lättskött vilket gör att du frigör tid för dina fritidsintressen, lata dagar på stranden och mysiga utflykter på den vackra ön. Golfbyn är uppbyggd av 172 bostäder i fyra olika kvarter.

Läget mellan Ölandsbron och Borgholm är exemplariskt. Du har korta avstånd till fullt utbud av service, shopping och nöjen i såväl Färjestaden som Borgholm. På intilliggande Ekerum resort bjuds det på två 18-hålsbanor, padel, uthyrning av mountainbikes, restauranger och fullt av aktiviteter. När du önskar ta ett svalkande dopp i Kalmarsund kan du göra det i den långgrunda, barnvänliga och mysiga viken som ligger på ett kort promenadavstånd. Du har närhet till vacker, unik och rofylld natur. Här kan du som du förstår fylla dagarna med roliga aktiviteter samtidigt som du kan tillåta dig att koppla av och njuta av det lugn som omgivningar ger.

Exteriört har du en precis lagom stor tomt. På huset framsida får du en stenlagd uteplats som går vidare ut till en liten gräsyta, en gräsyta som sedan följer dig till bostadens baksida. Det gör plats för ett utemöblemang, krukor och en grill. Det finns plats för två bilar på den grusade uppfarten. Utvändigt finns ett praktiskt förråd.

Nu är du välkommen in i den hemtrevliga bostaden. Nedre plan är fördelat på en hall, sällskapsrum, kök, sovrum och ett badrum. Sällskapsrummet är verkligen ett rum att trivas i. Här är det öppet i nock, stora fönsterpartier och i mitten av rummet står en kamin. På golvet vilar ett parkettgolv med golvvärme, samma golvvärme som följer våningsplanets samtliga rum. Köket ligger med en halvöppen planlösning till allrummet. Ditt matmöblemang kan du placera i kökets burspråk. Badrummet är helkaklat och utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare (2020), dusch, handdukstork, toalett och tvättställ med underliggande kommod.

Nu kan du ta trappan upp till våning två. Här uppe finns ytterligare två sovrum samt ett badrum. Tycker du om ett värmande bad? Perfekt, det kan du njuta av här. Badrummet är nämligen utrustat med ett badkar.

I årsavgiften ingår förutom vatten/avlopp, telefon, bredband, sophämtning, försäkring (ej för lösöre) även skötsel av grönområden och yttre skötsel av huset.

Önskar du hyra ut bostaden då du själv inte vill eller har möjlighet att nyttja den så går det bra. Det gör att du kan reducera din boendekostnad rejält.

Väl mött.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se