Malmen

Gott om charm på anrika Malmen

Visning Ryttaregatan 7A
Lör 25 Mars
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Malmen | Ryttaregatan 7A

Boarea
145 m²
Antal rum
5 rum
Månadsavgift
6 247 kr/mån
Pris
4 190 000 kr


Framför dig har du nu en riktigt välplanerade och charmig femrummare med ett attraktivt läge på anrika Malmen. Bostaden ligger perfekt placerad på husets översta plan. Här uppe får du som en egen liten fristad där du kan blicka ut över kringliggande vacker bebyggelse med tillhörande takåsar. Från den takterrass som hör till lägenheten har du ett högt och insynsskyddat läge med fri vy.

Väl inne i bostaden möter du en spännande och högst funktionell planlösning. Vackra originaldetaljer, snedtak och tidstypiska vinklar och vrån gör det här till ett hem att verkligen trivas i.
I den välkomnande hallen finns det plats för dina ytterkläder och skor. Här har du ingång till en klädkammare som ger dig fina förvaringsytor. Klädkammaren har ett takfönster som gör att du kan inreda som ett litet kontor, barnrum eller gästrum.

Det bjuds på något så ovanligt som fyra bra sovrum. Sovrumsantalet är perfekt om ni är flera i familjen, jobbar hemifrån eller har långväga släktingar som ibland kommer på besök och vill natta över.

Det stora köket imponerar med sina fina förvaring- och arbetsytor. Här kan både kocken för dagen, familjen och gästerna hålla till utan att det på något vis känns trångt. Ditt matmöblemang får en perfekt plats vid en takkupa med fönster som ligger med blick ut över grannhusens takåsar.

Hemmets nav är det väl tilltagna sällskapsrummet som ger dig stora fönsterpartier i två olika väderstreck. På tal om fönster, lägg märke till det vackert formade fönstret som ligger i den del av rummet som idag agerar tv-rum. Sällskapsrummet har även en del som nuvarande ägare låtit bli till en mysig loungedel. Du kanske väljer att göra denna del till ett litet bibliotek, hemmakontor eller hobbyrum, möjligheterna är många. Vi vågar gissa att just sällskapsrummet blir den plats där du och din familj kommer uppehålla er allra mest.

Bostaden har ett stort badrum som gör plats för både badkar och dusch. I övrigt är det utrustat med tvättmaskin, torktumlare, toalett och tvättställ. Förutom badrum finns även en gästtoalett.

På den tidigare nämnda takterrassen kan du möblera med soffgrupp eller matbord. Under årets absolut varmaste dagar kan du låta den elektriska markisen få skydda mot solens mest intensiva strålar. Förutom terrassen har du även tillgång till en av Kalmars mysigaste innergårdar som är perfekt för såväl lata dagar i solen som trevliga grillkvällar.

Brf Hackspetten är en mycket fin förening med god ekonomi. För mer information läs Årsredovisningen.

Kvarteret Malmen är helt optimalt beläget, centralt men samtidigt en bit bort från stadens absoluta mitt. I kvarteret finns bageri, lekpark, förskola/skola, universitetet, köpcentrum och Kalmar sportcenter.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se