Fin sommarbostad med ett läge i toppklass

Visning Källahamnsvägen 111
Kontakta mäklaren för visning

Källahamnsvägen 111

Boarea / Biarea
58.8 / 6.2
Biarea
6.2 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
1 725 kr/mån
Pris
2 890 000 kr

Nu presenterar vi en fantastisk möjlighet att förvärva en fin fritidsbostad med möjlighet till uthyrning. Här har 59 kvadratmeter planerats på absoluta bästa sätt. Men låt oss börja med den exteriöra miljön. Du kommer fram till området och slås direkt av det fantastiska läget, här omringas alla bostäder av vattnet. Bilen parkerar du smidigt på din parkeringsplats och tar dig sedan vidare mot bostaden. Intill lägenheten finns plats för båt, kanot och en badbrygga för härliga dopp.

Nu kan du äntligen få en fritidsbostad helt utan krav. Slipp gräsklippning, målning av fasad eller liknande sysslor och lägg istället din lediga på att njuta av allt det Öland har att erbjuda.

När du når stugan och dess tillhörande altan som vetter mot småbåtshamnen finner du lugnet. Du hör vattnet klucka och låter miljön tala för sig självt. Väl inne i huset möter du ett stort kök där det finns det gott om plats för ett större matmöblemang. Hela bostaden har genomgått en renovering och andas fortfarande nytt och fräscht. Väggar och tak har en träpanel och på golvet ligger en fin parkett. Köket går i vitt och rymmer gott om förvaring- och bänkyta. Här kan du och familjen samlas för goda middagar och samtidigt öppna upp dörren till den stora altanen.

Intill köket finns ett sovrum som idag är utrustat med två 80-sängar. Vill du hellre ha sovrummet med en större dubbelsäng går det också bra. Badrummet som är placerat i mitten av bostaden är fräscht och går i neutrala färger.

Boendets andra del agerar idag vardagsrum samt sovrum med loft. På loftet finns plats för två sovplatser. I det stora rummet finns idag en större soffa och en säng är placerad framför altandörr nummer två vilket ger dig en magisk utsikt att vakna upp till.

Till bostaden hör ett större förråd som också skulle kunna nyttjas som en extra sov-del, walk-in-garderob eller liknande. Välj vad som passar dina behov allra bäst.

Bostaden har delvis hyrts ut denna sommar och med avdrag för alla kostnader samt eget bruk under högsäsong har nuvarande ägare fått in ca 85 000 kronor. Uthyrning av stugan är självklart helt valfritt.
I föreningen finns också möjlighet att hyra cykel, sup och kanot. Från bryggan finns en fin vik som är perfekt för både kanot och sup.

Källa, närmare bestämt Källa hamn ligger 3,5 mil norr om Borgholm som har ett stort utbud av restauranger, pubar, shopping m.m. Källa är mest känt för sin kyrka från 1200-talet, när du passerat kyrkan når du Källa hamn som under 1800-talet var en stor utskeppningshamn för handelsflottan och under 1900-talet mestadels fungerade som fiskehamn. Idag är hamnen en fantastisk plats med en vacker miljö. Här bor du med härliga cykelvägar som smidigt tar du dig till Ölands golfklubb, Borgholms mysiga gator med upplevelser för både vuxna och barn. Barnen kommer definitivt älska Källa Glassgård, vilket är ett av Ölands största turistmål. I Källa finns åretruntöppen ICA-affär och gårdsbutik och över vägen har du Hagelstad där du kan njuta av Ninnis kroppkakor.

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se