Södra området

Hemtrevligt och renoverat på populära söder

Visning Ståthållaregatan 56A
Kontakta mäklaren för visning
Budgivning
Bud finns. Kontakta ansvarig mäklare.

Södra området | Ståthållaregatan 56A

Boarea
54.5 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 755 kr/mån
Pris
1 150 000 kr

Hemtrevlig, välskött och trivsamt så beskriver vi denna tvårummare på bästa sätt. Bostaden du nu har framför dig är väl omhändertagen och har genomgående en hemtrevlig känsla. Lägg därtill ett ofta efterfrågat läge på Södra området. Ja, som du förstår är förutsättningar goda för att du ska komma att finna dig väl till rätta om du bosätter dig just här

Det renoverade, ljusa och moderna köket har genomgående tidlösa färg- och materialval. Vita skåpsluckor och vitt kakel gör sig fint tillsammans med mörka bänkskivor och rostfria vitvaror.

Med ett perfekt läge mot husets lugna framsida kan du sova gott om natten i ett mysigt sovrum som går i fina, gröna toner. Sällskapsrummet gör plats för din favoritsoffa, TV, hyllor och även matmöblemang om så önskas. Från det just nämnda rummet tar du dig vidare ut på en väl tilltagen och inglasad balkong. Balkongen ligger med ett fritt läge, en perfekt plats för att koppla av och njuta av morgonens och förmiddagens solstrålar. Balkongen blir verkligen till ett extra rum för trevligt umgänge tillsammans med dina hembjudna familjemedlemmar och vänner.

Är du en vän av ordning och reda? Perfekt, det finns goda förutsättningar till just ordning då det finns fina förvaringsmöjligheter i såväl hall som sovrum. Förvaringsytor kan man ju som du säkert vet aldrig få för mycket av.

Lummiga promenadstråk och bad i Kalmarsund, det och mycket mer får du på ett bekvämt promenadavstånd om du bosätter dig på Ståthållaregatan 56A. Bo bra i en välskött förening som ligger granne med ett lugnt villakvarter. Väljer du cykel eller bil som transportmedel så når du Kvarnholmen och dess fulla utbud på tio minuter. I närområdet finns mataffärer, pizzeria, sjukhuset, motionsspår m.m

Vi börjar med att hälsa dig välkommen till visning, vi hoppas sedan att du vill flytta in och börja trivas precis lika bra som de nuvarande ägaren gör idag!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se