Ölvingstorp

Nybyggd två plansvilla med vacker utsikt

Kommande bostad
Visning Ölvingstorp 103
Kontakta mäklaren för visning

Ölvingstorp | Ölvingstorp 103

Boarea / Biarea
203 / 63
Biarea
63 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
3 081 m²

Redan vid skylten som berättar att du ska färdas mot Ölvingstorp slås du av det vackra, lantliga och stilla som omgivningarna ger. Du möter grönska, åkrar och charmig bebyggelse. På samma sida där du har åkrar och skog ligger vackra Ölvingstorp 103. Huset stod färdigt 2022 och nu kan du bli den första som får flytta in!

Den vita villan i två plan är ståtlig där den ligger med åkern som bakgrund. Entrén är formad likt en charmig amerikansk veranda. Det här är verkligen ett hus man lägger märke till, pampigt och samtidigt stilrent modernt. Förutom villan som mäter 203 kvm har fastigheten försetts med ett nybyggt dubbelgarage. Här får både bilar och förvaring gott om plats.

Baksidan som vetter mot en vacker åker är otroligt rogivande. Det här blir troligen den plats där familjen kommer spendera mycket tid under årets varmare period. Altanen gör sig ypperligt för trevliga grillmiddagar med släkt och vänner. Vill du i framtiden bygga pool vore väl det rena drömmen.

Nu är du välkommen in i huset. När du står i hallen placerar du fötterna på ett praktiskt och snyggt klinkergolv. Önskar du garderober i hallen så får det plats.

Rakt fram från hallen möter du ett stort sällskapsrum som ligger med lagom öppen planlösning mot köket. I detta sociala rum får du plats med både matbord och soffa. Du har även utgång till baksidans magiska uteplats. Mitten av rummet pryds av en vacker braskamin som höjer mysfaktorn rejält. I sällskapsrummet kan hela familjen umgås och trivas tillsammans men ändå lite på varsitt håll. Någon lagar god mat i köket, en gör läxor vi matbordet samtidigt som en tredje tittar på TV. Köket är från Ballingslöv och går i stilrent grått med praktisk stenskiva och här finns all den maskinella utrustning från Siemens du behöver.

Bostaden har hela fyra sovrum med möjlighet att få till ett femte om familjen har behov av det.

Ett av husets två badrum finns på första våningen. Det är helkaklat och utrustat med dusch, toalett, handfat med kommod och ett öppningsbart fönster.

In till villan finns det två entréer. Förutom huvudentrén kan du ta dig in via den praktiska groventrén som ligger i anslutning till tvättstugan. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare men också mycket förvaringsmöjligheter.

På våningsplan nummer två finns ett stort allrum som kan delas av om du vill få till ett femte sovrum. I dag finns det tre bra sovrum på detta våningsplan. Från allrummet tar du dig vidare ut till en härlig balkong med fantastik utsikt.

Badrum nummer två är också helkaklat. Här är det utrustat med ett badkar, dusch, toalett, dubbelhandfat samt öppningsbart fönster.

Framför dig har du verkligen en riktigt väldisponerad och funktionell familjevilla med fina ytor. Husets planlösning gör att det passar oavsett vilken konstellation just din familj har. Hela hemmet har en behaglig golvvärme som gör att du helt slipper radiatorer.

I Ölvingstorp bor du med ett lantligt läge samtidigt som du har Ljungbyholm på ett smidigt cykelavstånd. I Ljungbyholm finns det förskola, skola, mataffär, gym, hälsocentral, ett aktivt föreningsliv mm.

Här kan du och din familj leva ett gott liv i en lantlig oas samtidigt som ni har direkt närhet till att det som gör att ni får en smidig och rolig vardag.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se