Norrliden

Renoverad lägenhet med närhet till allt

Visning Norrlidsvägen 58
Ons 8 Februari

Norrliden | Norrlidsvägen 58

Boarea
53.5 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 486 kr/mån
Pris
725 000 kr

Några trappsteg upp når du denna stora tvåa som ligger bekvämt belägen med närhet till allt. Bostaden har fördelar som topprenoverat badrum med golvvärme, renoverat kök och gott om förvaring. Boendet har en inglasad balkong som nyttjas många månader om året. Att kunna sitta ute och äta, njuta av solen som ofta är obetalbar.

Invändigt finner du ett stort sällskapsrum som tack vare sin storlek kan möbleras efter hur du själv vill ha det. Plats för stor soffa men också matbord eller vad du kan tänkas önska. Du får ett renoverat hemtrevligt kök som har gott om skåpsförvaring och bänkyta att jobba på. Här får ett mindre matbord för två personer plats utan några problem.

Sovrummet rymmer en dubbelsäng, sängbord och fler möbler om du önskar. Här finns också en walk-in-garderob som slukar dina kläder.
Mer finns ett helkaklat och topprenoverat badrum med tvättmaskin som brukar vara ett stort plus samt ett öppningsbart fönster.

En rymlig klädkammare/förråd ger utrymme till att faktiskt kunna hålla ordning i din garderob. Vill du hellre nyttja detta som ett litet rum går detta också bra.

På Norrlidsvägen har du nära till affärer, pizzeria, förskolor/skolor, natur och badplatser. Busshållplats finns väldigt nära och väljer du cykel tar det ca 15 minuter in till centrum. I avgiften ingår bredband.

Varmt välkomna.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se