Oxhagen

Välplanerad gavelfemma

Visning Drottning kristinas väg 9C
Mån 3 Oktober
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Oxhagen | Drottning kristinas väg 9C

Boarea
112.5 m²
Antal rum
5 rum
Månadsavgift
5 486 kr/mån
Pris
1 590 000 kr

Framför dig har du nu en mycket välplanerad femrummare. Hemmet bjuder på ett trivsamt ljusinsläpp med sina fönster i tre olika väderstreck. Planlösningen gör att du och din familj kan forma ett boende precis utefter era önskemål och behov. Lägenheten är i ett äldre skick men väl omhändertagen. I den inre reparationsfonden finns ett belopp om 27 000 kr som du kan använda till eventuella renoveringar du vill göra.

Kök och sällskapsrum är i en del av bostaden samtidigt som två av tre sovrum och badrummen ligger i motsatt del.

Köket är hemtrevligt och funktionellt. Vitvaror och inredning är äldre men i ett välbevarat skick. Du kanske vill rusta upp och förvandla det till just ditt drömkök. Idag består den maskinella utrustningen av hel spis, fläkt, kyl och frys.

Ett stort sällskapsrum som ger utrymme för flera möbleringsmöjligheter, här får matbord, soffgrupp och TV gott om plats. Stora fönster i två väderstreck låter ljuset strömma in. Sällskapsrummet förlängs i och med den stora inglasade balkongen som ger hemmet ett rum till att vistas i.

Vidare har hemmet hela fyra sovrum. Två av sovrummen ligger på en sida av bostaden och resterande två på motsatt håll. Kanske väljer du och din familj att göra om något av rummen till ett hemmakontor, gästrum eller hobbyrum. Vem vet, kanske tar du ned väggen mellan sovrum och kök för att få extra fina köksytor. Möjligheterna är många!

I HSB Opalen är en välskött och omtyckt förening. Här i Oxhagen har du gångavstånd till förskola/skola, köpcentrumet Giraffen med hela dess utbud, Skälbys strövområden och endast en kort väg med cykel eller bil in till centrum.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se