Kvarnholmen

Charmig tvårummare med rätt läge

Visning Strömgatan 10A
Tis 26 September
Kontakta mäklaren för tidsbokning

Kvarnholmen | Strömgatan 10A

Boarea
59 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
4 218 kr/mån
Pris
2 190 000 kr utgångspris

Äntligen kan vi presentera en riktigt charmig och påkostad tvårummare på Strömgatan 10A. Strömgatan ligger belägen mitt i centrala Kalmar, centralt men samtidigt med ett avskilt och lugnt läge. Bostaden totalrenoverades 2021 och är verkligen något extra.

Hemmet är välplanerat vilket gör att alla kvadratmeter kan nyttjas på bästa sätt. Samtliga väggar är vita eller beige och dina fötter placeras på ett gediget trägolv som har behaglig golvvärme.

Kök och sällskapsrum ligger med en öppen och fin kontakt till varandra. Sällskapsrummet har fina ytor och gör plats för soffa, fåtöljer, soffbord och TV. Mellan sällskapsrum och kök finns en naturlig plats för ett större matmöblemang. Köksinredningen från Sentense går i en snygg beige ton och köksbänken är i marmor. Samtliga vitvaror är från Electrolux och den maskinella utrustningen består av diskmaskin, induktionshäll, kyl/frys, fläkt och ugn.

Hemmets sovrum är väldigt mysigt och fri från insyn. Dubbelsäng och sängbord får plats utan problem. Mot ena väggen finns bra med garderober.

Badrummet är helkaklat i grått och vitt, tidlöst och snyggt. Utrustningen i badrummet består av kombinerad tvättmaskin/torktumlare, tvättställ, spegel, kommod, badrumsskåp, dusch och skön golvvärme.

Under 2021 har fastigheten och bostaden totalrenoverats och tilldelats attribut som så ofta efterfrågas. Runt knuten ligger en välsorterad Hemköpbutik och Malkars gym. Några gator bort ligger restauranger, pub, caféer och shopping. Till föreningen hör en trivsam innergård där du kan slå dig ner i sköna utemöbler eller kanske nyttja föreningens gemensamma grill. På innegården finns ett förråd som hör till lägenheten.

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se