Malmen

Välrenoverad etta med balkong

Visning Malmbrogatan 2C
Kontakta mäklaren för visning

Malmen | Malmbrogatan 2C

Boarea
30 m²
Antal rum
1 rum
Månadsavgift
1 615 kr/mån
Pris
1 890 000 kr

Nu kan vi hälsa dig varmt välkommen till Malmbrogatan 2C. Framför dig har du en ytterst välrenoverad etta med ett perfekt läge. I det här hemmet kommer du få vattentornet, Systraströmmen och delar av Kvarnholmens siluett som din bostadsvy. Du bor centralt men samtidigt avskilt från stadens innersta puls. Med ett par minuters promenad når du shopping, restauranger, uteliv, stationen och allt annat som Kvarnholmen har att erbjuda. Är du student har du ett perfekt gångavstånd till universitet nere i hamnen.

30 kvadratmeter har fördelats på absolut bästa sätt. Vill du kan du dela av rummet till en praktisk sovalkov och plötsligt har du fått en tvårummares funktion. Sällskapsytan gör plats för din soffa, TV och soffbord. Köksdelen är efter renoveringen välplanerad och nu finns allt som du kan önska så som kyl, frysfack, häll och fläkt. I köket får du rum med ett matbord för två.

Hemmets riktiga guldkorn är den perfekt placerade balkongen. Under årets varmare dagar kan du starta upp din dag med en god frukost på din balkong samtidigt som du blickar ut över staden som vaknar och människor som passerar.

I och med renoveringar fick badrummet grått klinker på golvet och ljust marmorerat kakel på väggarna. Mer finns här dusch med vikväggar, toalett, handfat med kommod, handdukstork, skön golvvärme och spotlights pryder taket.

Flyttar du in på Malmbrogatan är du den första att få bo här efter att hemmet renoverats. Vilken känsla!
Du får ett välplanerat och centralt boende till en fin månadskostnad där även kabel-tv och bredband ingår i avgiften.

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se