Bergkvara

Äldre charm och nytt modernt i en perfekt kombination

Denna bostad är förbesiktigad
Visning Storgatan 45
Kontakta mäklaren för visning

Bergkvara | Storgatan 45

Boarea
215 m²
Antal rum
6 rum
Tomtarea
791 m²
Pris
4 295 000 kr utgångspris

När du nått fram till Storgatan 45 förstår du snabbt att du har något helt unikt framför dig. Detta hem tar för sig på ett imponerande sätt. Bara genom att titta på villans framsida förstår du att bostaden du nu har framför dig är ytterst välrenoverad. Väl på plats inne i bostaden så slås du av att den bjuder på gott om ofta efterfrågade attribut i form av äldre charm och samtidigt nytt och modernt. Huset har de senaste åren genomgått en totalförvandling med nya ytskikt och i och med utbyggnad en helt ny planlösning, här får du en känsla som påminner om nybyggnation. Du njuter av en behaglig golvvärme och i stora delar av hemmet landar dina fötter på vacker Ölandssten.

Är du ute efter ett boende där du och din familj kan få flytta in och börja trivas från allra första stund så har ni verkligen hittat rätt. Du får en bostad med hög standard och en riktigt fin och ombonad känsla, en känsla som vi vet att många söker i ett hem.

Via en vacker stenlagd gång tar du dig in i husets imponerande hall. På väggarna sitter en noga utvald tapet signerad Josef Frank och på golvet ligger den vackra Ölandsstenen. Hallen har flera fönster som skänker gott om ljusinsläpp. Hallens generösa storlek gör att den går att möblera med både mindre soffa, byrå eller dylikt. Garderoberna här gör plats för familjens ytterkläder och skor.

Det påkostade och imponerande köket är hemmets verkliga nav och hjärta. Vi kan lova att det är få människor som kan stoltsera med ett så väl tilltaget kök där det finns gott om både förvaring- och arbetsytor. Köksluckorna är ljusgrå och bänkskivan är av vacker marmor. Vill du hålla kocken i köket sällskap kan du göra det med glas gott sittandes på en barstol, det finns nämligen en perfekt plats för barstolar vid en av bänkskivorna.

Från köket tar du dig vidare till ett utbyggt matrum och sällskapsrum med stora spröjsade fönsterpartier på tre håll. Tre altandörrar leder dig ute till tre olika uteplatser, alla med Ölandssten. Välj helt enkelt uteplats efter tillfälle och väder. I anslutning till den ena uteplatsen finns ett nersänkt spabad. Det trivsamma sällskapsrummet gör plats för ett stort matbord, stor soffa, fåtöljer, soffbord, TV och hyllor.

I samma del som köket och sällskapsrummet finns två sovrum i bra storlek samt ett badrum/tvättstuga med dusch, toalett, tvättmaskin, torktumlare, tvättho och skåpsförvaring.

I andra delen av bostaden finns ytterligare ett mysigt rum som har ett sovloft över sig. I denna del finns badrum med dusch och rummet är förberett för att mindre kök. Kanske kan denna delen av hemmet bli en perfekt plats för en hemmavarande tonåring att få sin egna lilla privata del? Från detta rum når du husets baksida där du också kan ha ett möblemang.

Nu hälsas du välkommen upp till våningsplan nummer två, ett våningsplan som är fördelat på två rum och en toalett. Det största rummet är riktigt läckert då det är öppet i nock och har stora fönsterpartier som vetter ut mot kringliggande takåsar och vårt vackra Kalmarsund. Rummet kan nyttjas till allrum eller som ett lyxigt sovrum. Det andra rummet rymmer, dubbeslsäng, sängbord och byrå. En klädkammare ger goda förutsättningar för att kunna hålla ordning och reda bland familjen kläder och övriga tillhörigheter.

Storgatan 45 ligger med ett exemplariskt läge i hjärtat av pittoreska Bergkvara. Här bor du med gång- eller cykelavstånd till förskola, skola, mataffär, padelbana m.m. Under årets varmare dagar kan du slå morgonrocken kring dig, hoppa upp på cykeln och ta ett uppfriskande dopp i Kalmarsund.

Väl mött i en bostad med goda förutsättningar för hög såväl boende- som livskvalitet!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se