Karlssons äng

Fin bostad på populära Karlssons äng

Visning Sidenvägen 6H
Kontakta mäklaren för visning

Karlssons äng | Sidenvägen 6H

Boarea
71 m²
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
4 825 kr/mån
Pris
1 725 000 kr utgångspris

Varmt välkommen till en toppmodern lägenhet med mycket känsla. Att vi i folkmun pratar gott om Karlssons äng är något vi verkligen förstår nu när området är på plats. Här blandas villor och bostadsrätter i toppklass vilket gör området väldigt attraktivt. Du bor med närhet till mysiga promenadstråk, ica-butik men också Kalmar city på några få minuter med bil. Föreningen har gott om parkeringsplatser, odlingslådor, grillplats och lägenheten har såklart ett bra förråd.

Du tar trappan eller hissen upp till våning två. Du välkomnas av en stor hall med gott om plats för avhängningsyta. Intill hallen har du bostadens badrum, också detta är stort och bra planerat. Fötterna skäms bort med trevlig golvvärme. Här finns kombinerad tvätt och torktumlare, slipp spring i trapporna och tvätta när tiden finns. Badrummet är helkaklat i fina neutrala färger och utrustningen består av wc-stol, dusch och handfat med kommod.

Nu kommer du till hemmets sociala del. Wow säger vi. Öppna ytor i toppskick. Köket är öppet mot vardagsrummet och har gott om förvaring. En fin smidesvägg har satts upp för att dela av rummet men fortfarande ha den öppna planlösningen. Köksluckorna går i vitt och en mörkare bänkskiva ger ett fint intryck. Framför köket får du plats med ett matbord med 4-6 platser. Lite längre in i vardagsrummet får du plats med större soffa och de avlastningsmöbler du vill ha. Stora fönster ger hela rummet härligt ljus utan insyn. Härifrån tar du dig ut på bostadens balkong i ett trevligt sydväst-läge. Njut av vår, sommar och höst och skiftningarna som följer årstiderna. Balkongen är stor och rymmer loungegrupp eller matbord.

Sist men inte minst har du två bra sovrum med gott om förvaring! I det största sovrummet får den stora sängen plats men också sängbord eller liknande. Det lite mindre passar perfekt som arbetsrum, barnrum eller gästrum. Varmt välkommen att börja trivas.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se