Tveta

Mysigt boende med två extra stugor på tomten

Kommande bostad
Visning Blåsippsvägen 18
Kontakta mäklaren för visning

Tveta | Blåsippsvägen 18

Boarea
110 m²
Antal rum
4 rum
Tomtarea
884 m²

Välkomna till detta lugna och omfamnande område. Tveta ligger mitt på Öland med närhet till allt. På vägen känner vi den lummiga skogen och lugnet infinner sig.

Inom Tveta fritidsområde finns allt man kan tänkas önska för dig som vill ha ett sommarboende eller åretruntboende. Närhet till affärer, Ölands köpstad och badplats. I området finns pool, tennisbanor, bollplan och servicehus. Vi välkomnas av ett hem som är välskött och tomten är fantastiskt lummig sommartid men också väldigt ombonad vinter tid. Hemmets baksida är inbäddad av lummig skog och här kommer du verkligen att trivas.

I hemmet finns två sovrum med chans till fler, fint badrum och fantastiska sociala ytor som leder oss ut på hemmets altan. Kök och vardagsrum är öppet och socialt vilket gör att det blir trevligt när gästerna är på besök. Från både köket och vardagsrummet tar du dig ut på din altan vilket är insynsskyddad och ombonad. Det större vardagsrummet är högt i tak och gör plats för stor soffa och flertalet möbler.

På tomten finns också en gäststuga med sovrum och toalett samt en till gäststuga som kan nyttjas som boende på sommartid eller om du hellre vill ha det som förråd. Blåsippsvägen 18 passar den lilla familjen lika väl som den stora. Direkt från första stund kommer du att trivas här.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se