Funkabo

Välrenoverad tvårummare på första våningen

Visning Banérgatan 7B
Kontakta mäklaren för visning

Funkabo | Banérgatan 7B

Boarea
58 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 524 kr/mån
Pris
1 250 000 kr

Glatt hälsar jag dig välkommen till Banérgatan 7B. Framför dig har du nu en mycket smakfullt renoverad tvårummare i toppklass. Detta hem passar dig som är kräsen och ställer höga krav på ditt boende.

Vid den omfattande renoveringen 2021 blev allt så gott som nytt och då togs även en vägg ner så kök och sällskapsrum fick en öppen och social planlösning. Här får det stora matbordet gott om plats, fina förutsättningar för att dina gäster kommer stormtrivas. Älskar du att tillbringa tid i köket har du kommit helt rätt. Bakom de gröna köksluckorna finns det gott om plats för förvaring. Det finns även fina bänkytor där du kan tillreda din mat. Den maskinella utrustningen i köket har allt du kan önska, så som integrerad kyl/frys, häll, fläkt, ugn, inbyggnadsmikro samt integrerad diskmaskin. Från köket tar du dig ut på hemmets balkong som ligger i ett attraktivt solläge. Här ute kan du möblera med cafémöbler och njuta av att sitta ute i det fria. Den sociala delen är stor nog för att rymma den stora soffan, fåtölj, tv-bänk och fler möbler om du önskar det. Sovrummet gör plats för dubbelsäng, sängbord och förvaring. Badrummet är fräscht och kommer inom en snar framtid renoveras av föreningen.

Väljer du att bosätta dig på Banérgatan bor du med korta avstånd till förskola/skola, mataffärer, fina grönområden och Kalmarsund samtidigt som du snabbt och enkelt tar dig till centrum och universitetet.

Väl mött på visning!

Ansvarig mäklare

Frida Langå

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 073-922 18 38 | frida@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se