Färjestaden

Lättskött boende med trädgård

Visning Telegatan 26
Kontakta mäklaren för visning

Färjestaden | Telegatan 26

Boarea
86.4 m²
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
4 605 kr/mån
Pris
2 395 000 kr utgångspris

Vi vet att det är många som väntar på att just denna boendeform ska komma ut på marknaden. Telegatan 26 är ett välplanerat bostadsrättsparhus som är fördelat på hela 86 kvm. Här får du ett trevligt och lättskött boende med en fin villakänsla. Bostaden har en trivsam uteplats och en lagom stor tomt på ett trevligt hörnläge som du kan förvalta efter just dina önskemål.

Hemmets kvadratmetrar kan användas på allra bästa sätt. Rummen är stora och de mer sociala delarna har en öppen fin planlösning som faller de flesta i smaken. Det hemtrevliga köket gör plats för ett matmöblemang för 4-6 personer. I sällskapsrummet får du plats med matmöblemang, soffa, soffbord, TV och hyllor om så önskas. Som en naturlig förlängning av rummet ligger en större altan som gör plats för matbord och grill. Glöm den instängda känsla som en lägenhet kan ge, nu kan du bjuda din familj och dina vänner på trivsamma middagar ute i det fria. Du har även tillgång till en lagom stor gräsmatta där du har möjlighet att göra fler trivsamma uteplatser.

Det stora sovrummet har en bra storlek och rymmer både dubbelsäng, sängbord och fler möbler. Härifrån når du en stor klädkammare. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, badkar med dusch, tvättställ, toalett och badrumsskåp. Öppningsbart fönster som släpper in dagsljus och frisk luft.

Mer finns två mindre sovrum. Vill du så kan du öppna upp och få det till ett större gästrum.

Bosätter du dig här på Telegatan bor du med gångavstånd till Färjestadens populära hamn, köpcentrum, mataffär, förskola/skola, restaurang mm. Med en smidig bilväg över bron når du fastlandet på cirka 10 minuter.

Hemtrevligt, lättskött och med ett perfekt läge. Så beskriver vi denna trivsamma bostad bäst.

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se

Extra kontaktperson

Åsa Holmkvist

076-883 18 88 | asa@rydmanlanga.se