Djurängen

Smakfullt renoverad bostad

Visning Djurängsvägen 29
Kontakta mäklaren för visning
Budgivning
Bud finns. Kontakta ansvarig mäklare.

Djurängen | Djurängsvägen 29

Boarea
42.5 m²
Antal rum
1.5 rum
Månadsavgift
3 048 kr/mån
Pris
895 000 kr

Boendet vi ska besöka ligger på femte våningen vilket vi smidigt når med hissen.
Inne i hemmet möts vi av en praktisk hall där vi får plats med att hänga av ytterkläderna men också gott om garderober som slukar din förvaring. Perfekt då vi slipper ha mer förvaringsmöbler i sällskapsrummet eller sovrummet och på så sätt kan använda golvytan till att möblera och göra mysigt på bästa sätt.

Efter de praktiska garderoberna så öppnar ett trivsamt sällskapsrum upp sig. Nu märks det att boendet ligger högt upp i huset då vi får ljusinsläpp från flertalet fönster med fin utsikt. Rummet är i så pass bra storlek att det kan möbleras på olika vis. Låt fantasin få flöda. Plats finns för både Tv, avlastningsmöbler och en större soffa. På golvet ligger ett fint trägolv som följer med oss i hela hemmet, väggarna är ljusa och oförstörda.

I hemmets sällskapliga del når vi ett hemtrevligt kök som är renoverat och riktigt snyggt. Köksluckorna är gråa och en fin marmorerad bänkskiva. Gott om bänkyta finns det, likaså skåpsförvaring. Utrustningen består av kyl/frys, spis, diskmaskin och fläkt. Ett bord för fyra personer får enkelt plats och ljusinsläpp får vi i form av ett större fönster utan insyn.

Sovrummet är fint och precis lagom stort. Här får vi plats med den stora sängen men också med Tv-bänk eller skrivbord om du skulle vilja.

Likaså badrummet är renoverat och fint. Badrummet är stort med fin grå matta på väggar och golv.

Varmt välkommen på visning.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se