Getingen

Renoverad tvåa med alla rätt

Kommande bostad
Visning Kaptensgatan 7C
Kontakta mäklaren för visning

Getingen | Kaptensgatan 7C

Boarea
52.5 m²
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 871 kr/mån

Varmt välkommen till en fin bostad med renoverat kök och badrum. Hela bostaden har en fantastisk känsla. Bostaden ligger i ett trivsamt och lugnt område med närhet till centrum. Bosätter du dig på Getingen har du ett familjärt villakvarter som närmsta granne.

Bostadens kvadratmeter har fördelats på helt rätt sätt vilket gör att hela hemmet känns rymligt och mycket trivsamt. Alla väggar har fina färger och golven är fina. Du välkomnas av en trevlig hall som tar dig till bostadens alla rum. På din ena sida har du upphängningsmöjlighet och en praktisk klädkammare tar hand om resten av dina kläder.

I det hemtrevliga köket kommer kocken som står för middagen trivas lika bra som gästerna. I köket får du härligt ljusinsläpp från föreningens framsida. Framför de stora fönsterna har du utsikt över grannvillornas takåsar och här vid fönstret får ett större matbord plats. Köket är fint renoverat och luckorna går i vitt och bänkskivan i mörkare trä.

Sällskapsrummet är i så pass bra storlek att det går möblera efter just ditt tycke och smak. Från sällskapsrummet stiger du ut på den väl tilltagna inglasade balkongen som ger dig ett extra rum för avkoppling. Här ute har du fri utsikt och när solen går ner för dagen är det du som sitter på första parkett.

Sovrummet är också i bra storlek vilket gör att en dubbelsäng, sängbord och fler möbler får plats. Mot ena väggen finns det garderober.

Badrummet är renoverat och i toppskick. Du som alltid drömt om ett fint badrum kommer definitivt trivas. Badrummet är utrustat med den omtyckta tvättmaskinen. Även här finns fönster som släpper in frisk luft.

När gäster kommer på besök hyr du smidigt föreningens övernattningslägenhet. Förråd har du på vinden och i källaren har du tillgång till en matkällare. Mer har föreningen ett gym, tvättstuga och bastu.

Bosätter du dig här på Getingen har du promenad- eller cykelavstånd till allt som Kalmar har att erbjuda. Du har närhet till vackra grönområden, Kalmarsund, Kvarnholmen med hela dess utbud, men också affärer och universitetet.

Varmt mött på visning.

Ansvarig mäklare

Hanna Eriksson

Vill du veta mer om bostaden kan du kontakta mig på 070-974 12 48 | hanna@rydmanlanga.se